Αλλαγές από το διακομιστή της Apple παραβιάζουν τη λειτουργικότητα του ReProvision

0


Το ReProvision φαίνεται πως έφτασε επίσημα στο τέλος του κύκλου ζωής του χάρη στην αλλαγή της Apple από την πλευρά του διακομιστή. 

 Η τελευταία σειρά των αλλαγών από την πλευρά του διακομιστή της Apple στοχεύει να διαταράξει τη λειτουργικότητα των ανεπίσημων βοηθητικών προγραμμάτων υπογραφής που χρησιμοποιούνται κυρίως από jailbreakers.

Ο Matt Clarke γνωστός ως Matchstic, ο προγραμματιστής πίσω από το ReProvision , ανακοίνωσε πρόσφατα την κατάσταση στο Twitter. ΄

Σύμφωνα με τον Clarke, όλες οι εφαρμογές που υπογράφηκαν μετά τις 28 Ιανουαρίου με το ReProvision θα αποτύχουν να ξεκινήσουν μετά από επανεκκίνηση. Δυστυχώς, το βοηθητικό πρόγραμμα υπογραφής δεν θα λάβει ενημέρωση για να διορθώσει αυτό το ζήτημα.   

Εάν το πιστοποιητικό σας δημιουργήθηκε πριν από τις 28 Ιανουαρίου, οι εφαρμογές σας θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν. Ωστόσο, μόλις λήξει το πιστοποιητικό σας, οι εφαρμογές σας θα σταματήσουν να εκκινούνται.

Εάν είστε χρήστης ReProvision, είναι καιρός να μεταβείτε σε άλλο βοηθητικό πρόγραμμα ή υπηρεσία υπογραφής. Ακολουθούν μερικές εναλλακτικές λύσεις που σας προτείνουμε να δοκιμάσετε οπως το AltStore  (δωρεάν)



 

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !