Το iOS 14.3 κυκλοφόρησε στην τελική έκδοση στις 14 Δεκεμβρίου . Ήταν μια πολύ απασχολημένη ενημέρωση για μία φορά. Αυτά περιελάμβαναν την Apple Fitness +, την υποστήριξη AirPods Max, τη βελτίωση για τις φωτογραφίες, το απόρρητο, την εφαρμογή Apple TV και άλλα. Η Apple εκμεταλλεύτηκε επίσης την ευκαιρία να διορθώσει 10 σφάλματα, μερικά από τα οποία σχετίζονται με τα μηνύματα.

Τώρα, έχουμε το δικαίωμα μόνο στο iOS 14.4 από την προηγούμενη εβδομάδα . Αυτό φαίνεται να είναι ελαφρύτερο από την αλλη φορά. Παραμένει σημαντικό δεδομένου ότι κλείνει τρεις ευπάθειες ασφαλείας που έχουν ήδη αξιοποιηθεί από τους χάκερ.

Το iOS 14.4 είναι η μόνη έκδοση που υπογράφει η Apple και η οποία μπορεί επομένως να εγκατασταθεί. Υπάρχει επίσης iOS 14.5, αλλά αυτή η έκδοση είναι σε έκδοση beta προς το παρόν . Πρόσφατα οι προγραμματιστές είχαν πρόσβαση σε αυτό. Οι δημόσιοι ελεγκτές θα την αποκτήσουν σύντομα. Όσον αφορά την τελική έκδοση, θα φτάσει στις αρχές της άνοιξης σύμφωνα με την Apple . Δεν υπάρχει ακόμη καποια συγκεκριμένη ημερομηνία.