Η Apple προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση μπαταρίας για MacBook Pro 2016 και 2017

0


Η Apple προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας για τα μοντέλα MacBook Pro 2016 και 2017 που αρνούνται να φορτίσουν μετά από το 1% και μετά την κυκλοφορία του macOS Big Sur 11.2.1.
Η ενημέρωση διορθώνει επίσης το σφάλμα sudo που αναφέρθηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. 

Σε ένα έγγραφο υποστήριξης, η Apple αναφέρει ότι ένας μικρός αριθμός κατόχων MacBook Pro 2016 και 2017 ενδέχεται να μην φορτίζουν πάνω απο το 1% και να εμφανίζει ένα μήνυμα "Συνιστώμενη υπηρεσία" στο μενού των μπαταριών. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η Apple συνιστά στους χρήστες να επικοινωνήσουν με το πλησιέστερο Apple Store ή τον εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών της Apple. Το macOS Big Sur 11.2.1 ή η συμπληρωματική ενημέρωση macOS Catalina 10.15.7 που κυκλοφόρησε σήμερα από την Apple αποτρέπει το ζήτημα από το να συμβεί σε άλλους Mac από την ίδια χρονιά.

Τα παρακάτω μοντέλα MacBook Pro καλύπτονται από αυτό το πρόγραμμα:

  • MacBook Pro (13-ιντσών, 2016, δύο θύρες Thunderbolt 3)
  • MacBook Pro (13-ιντσών, 2017, δύο θύρες Thunderbolt 3)
  • MacBook Pro (13 ιντσών, 2016, Four Thunderbolt 3 Ports)
  • MacBook Pro (13 ιντσών, 2017, Four Thunderbolt 3 Ports)
  • MacBook Pro (15 ιντσών, 2016)
  • MacBook Pro (15 ιντσών, 2017)

Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας του MacBook σας μεταβαίνοντας στις Προτιμήσεις συστήματος -> Μπαταρία και, στη συνέχεια, επιλέγοντας την επιλογή Υγεία μπαταρίας στην πλευρική γραμμή. Εάν το MacBook σας εκτελεί macOS Catalina, απλώς κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Option και κάντε κλικ στο εικονίδιο της μπαταρίας στη γραμμή μενού για να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας.

Λάβετε υπόψη ότι η Apple προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας για χρήστες μόνο εάν το MacBook τους δεν φορτίζει μετά από 1% και το μήνυμα "Συνιστώμενη υπηρεσία" εμφανίστηκε για αυτούς μετά την εγκατάσταση της τελευταίας συμπληρωματικής ενημέρωσης macOS Big Sur ή Catalina. Εάν το MacBook σας εμφανίζει αυτό το μήνυμα πριν από την ενημέρωση και φορτίζει μετά από 1%, πιθανότατα δεν θα πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αντικατάσταση μπαταρίας.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !