Enlighten Tweak - Κάμερα νυχτερινής λειτουργίας για το iOS

0


Θα πιστεύατε ποτέ ότι η φωτογραφία με χαμηλό φωτισμό στην κάμερα της συσκευής του iOS μπορεί να είναι πολύ καλύτερη;

 Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μιλήσουμε για το Enlighten  tweak  που βελτιώνει την απόδοση φωτογραφίας χαμηλού φωτισμού του jailbroken iPhone σας.Αναπτύχθηκε από τον προγραμματιστή του iOS  XCXiao και  το  Enlighten  tweak βελτιώνει την εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής επιτρέποντάς της να τραβάει πολύ καλύτερες φωτογραφίες σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού.

Μετά την επιτυχή εγκατάσταση του tweak, θα παρατηρήσετε πως υπάρχει ένα κουμπί εναλλαγής που εμφανίζεται στην εφαρμογή της κάμερας  με γραμμα "E". Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε το tweak και να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να τραβήξετε μια υπέροχη εικόνα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

  • Εστίαση στο αντικείμενο.
  • Κρατήστε το τηλέφωνό σας ακίνητο.
  • Τραβήξτε τη φωτογραφία. 

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Διαχειριστή πακέτων της επιλογής σας και να αγοράσετε το tweak για 1,99 $ δολαρια από το ρεπο του Packix στο iPhone που έχει jailbreak και εκτελείται σε iOS 13.0 μέχρι και 13.7.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !