Η άφιξη της εφαρμογής Apple TV δεν αποτελεί από μόνη της έκπληξη αφού η Google ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο μια επερχόμενη διαθεσιμότητα κάτι που έγινε  σήμερα. Υπήρχε παράλληλα ένα ενθουσιώδες tweet σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Οι χρήστες με Chromecast μπορούν πλέον να επωφεληθούν από την υπηρεσία ροής Apple TV + για να δουν όλες τις διαθέσιμες ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ. Είναι δυνατό να δείτε τα προγράμματα σε ανάλυση 4K (εάν έχετε αρκετή ταχύτητα). Η εφαρμογή προσφέρει επίσης τη δυνατότητα προβολής ταινιών και σειρών που έχουν ήδη αγοραστεί στο iTunes Store. Είναι επίσης δυνατό να αγοράσετε προγράμματα απευθείας από την εφαρμογή.

Η υποστήριξη του Βοηθού Google είναι επίσης εκεί. Απλώς πρέπει να περάσετε από τον βοηθό φωνής της Google για να ζητήσετε να δείτε ένα πρόγραμμα διαθέσιμο στο Apple TV +. Ως έχει, ο χρήστης προσγειώνεται στη σελίδα του προγράμματος. Στη συνέχεια πρέπει να αρχίσει να διαβάζει χειροκίνητα. Αλλά φαντάζομαι ότι όλα μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα με φωνή με μια μελλοντική ενημέρωση.

Η εφαρμογή Apple TV για το Chromecast με το Google TV είναι διαθέσιμη τώρα. Απλώς μεταβείτε στην ενότητα Εφαρμογές.