Το DoABarrelWall σας βοηθά να επιλέξετε την τέλεια ταπετσαρία για το iPhone

0


Η επιλογή μιας ταπετσαρίας για το iPhone σας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη σας.
Επειδή είναι μια εξατομικευμένη εικόνα που θα βλέπετε κάθε φορά που κοιτάτε το iPhone σας το έργο της εύρεσης της τέλειας ταπετσαρίας για το κινητό σας τηλέφωνο μπορεί να είναι λίγο δύσκολο κατά την επιλογή της.  Ωστόσο, αν η επιλογή μιας ταπετσαρίας συνοδεύεται για το iPhone σας που έχει jailbreak, αυτό είναι το σημείο όπου το DoABarrelWall jailbreak tweak μπορεί να σας βοηθήσει.

Το DoABarrelWall  είναι ένα νέο tweak ενός προγραμματιστή στο iOS  που διορθώνει την εμφανιση επιτρέποντάς σας να επιλέξετε μια πληθώρα διαφορετικών ταπετσαριών. Ενεργοποιείται κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στην Αρχική οθόνη αφού ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας ή κλείσετε μια εφαρμογή.

Αυτό το tweak επιτρέπει στο χρήστη να ορίσει περισσότερες από μία φωτογραφίες της επιλογής του. Η ρύθμιση του DoABarrelWall tweak είναι λίγο πιο εύκολη και προσθέτει ένα παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή ρυθμίσεων. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι:

  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την ταπετσαρία οθόνης οθόνης κλειδώματος κατόπιν αιτήματος.
  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την εναλλαγή ταπετσαρίας της Αρχικής οθόνης κατόπιν αιτήματος.
  • Διατηρήστε τον συγχρονισμό τόσο των ταπετσαριών της Αρχικής οθόνης όσο και της οθόνης κλειδώματος καθώς κάνουν κύκλο.
  • Σταματιστε τις ταπετσαρίες όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Μην ενοχλείτε
  • Διαμορφώστε τις εικόνες μιας ταπετσαρίας που θέλετε να προσθέσετε. Μπορείτε να επιλέξετε μια εικόνα από το την Roll Camera, να αφαιρέσετε φωτογραφίες που δεν θέλετε να βλέπετε πια και να αποθηκεύσετε νέες φωτογραφίες .
  • Επαναφέρετε όλες τις επιλογές στις προεπιλογές τους
Ρυθμίσεις DoABarrelWall Tweak

Επιπλέον, όταν επιλέγετε μια εικόνα ως ταπετσαρία, θα πρέπει να την αποθηκεύετε ανά πάσα στιγμή . Διαφορετικά, το tweak δεν θα θυμάται την εικόνα και θα πρέπει να την προσθέσετε ξανά ως ταπετσαρία.

Όσοι θα ήθελαν να δοκιμάσουν το νέο  DoABarrelWall μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το αποθετήριο . Αυτό το tweak υποστηρίζει συσκευές του iOS 13 και 14.

Εάν δεν προσθέσετε ήδη το αποθετήριο, μπορείτε να το προσθέσετε στις πηγές Cydia μέσω της ακόλουθης διεύθυνσης URL: https://denialpan.github.io/.


 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !