Ο Bill Gates εξηγεί γιατί προτιμά το Android από το iOS

0


Ο συνιδρυτής της Microsoft
Bill Gates χρησιμοποιεί ένα smartphone Android κάθε μέρα  για την επικοινωνία του και όχι ένα iPhone. Ο ίδιος
εξήγησε γιατί την εφαρμογή Clubhouse (το οποίο είναι κατόπιν πρόσκλησης), που είναι  κατά ειρωνικό τρόπο διαθέσιμο μόνο… σε iOS. 

«Χρησιμοποιώ πραγματικά ένα smartphone Android» , δήλωσε ο Bill Gates, μετά από μια ερώτηση από τον δημοσιογράφο Andrew Ross Sorkin σχετικά με την προτίμησή του για iOS ή Android. «Δεδομένου ότι θέλω να προσέχω τα πάντα, συχνά παίζω με iPhone, αλλά [το smartphone] που χρησιμοποιώ τυχαίνει να είναι Android» , πρόσθεσε, χωρις να λέει ποιο είναι το μοντέλο.

Γιατί αυτή η επιλογή; «Ορισμένοι κατασκευαστές smartphone Android προεγκαθιστούν τις εφαρμογές της Microsoft με τρόπο που διευκολύνει τη δουλειά μου», δήλωσε ο Bill Gates. «Είναι πιο ευέλικτοι στο πώς συνδέεται το λογισμικό με το λειτουργικό σύστημα. Έτσι είχα συνηθίσει. Ξέρεις, πολλοί φίλοι μου έχουν iPhone, οπότε δεν υπάρχει καθαρότητα », δήλωσε ο συνιδρυτής της Microsoft. Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να αναρωτηθούμε αν το smartphone του είναι ένα μοντέλο Samsung. Η Microsoft και η Samsung έχουν συμφωνίες για τις πρώτες εφαρμογές στο Galaxy.

Εκτός από αυτό το θέμα στο smartphone, ο Bill Gates μίλησε για τη σχέση του με τον Steve Jobs. Παραδέχεται ότι αυτό δεν ήταν εύκολο. Αλλά ταυτόχρονα, ο συνιδρυτής της Apple ήταν «μοναδικός» για αυτόν. Η συνάντηση ήταν επίσης μια ευκαιρία να μιλήσουμε για την παγκόσμια κρίση υγείας, την κλιματική αλλαγή και το πώς να αποφύγετε μια καταστροφή του κλίματος , στο νέο βιβλίο του Bill Gates.Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !