Ο Bill Gates εξηγεί γιατί προτιμά το Android από το iOS

0


Ο συνιδρυτής της Microsoft
Bill Gates χρησιμοποιεί ένα smartphone Android κάθε μέρα  για την επικοινωνία του και όχι ένα iPhone. Ο ίδιος
εξήγησε γιατί την εφαρμογή Clubhouse (το οποίο είναι κατόπιν πρόσκλησης), που είναι  κατά ειρωνικό τρόπο διαθέσιμο μόνο… σε iOS. 

«Χρησιμοποιώ πραγματικά ένα smartphone Android» , δήλωσε ο Bill Gates, μετά από μια ερώτηση από τον δημοσιογράφο Andrew Ross Sorkin σχετικά με την προτίμησή του για iOS ή Android. «Δεδομένου ότι θέλω να προσέχω τα πάντα, συχνά παίζω με iPhone, αλλά [το smartphone] που χρησιμοποιώ τυχαίνει να είναι Android» , πρόσθεσε, χωρις να λέει ποιο είναι το μοντέλο.

Γιατί αυτή η επιλογή; «Ορισμένοι κατασκευαστές smartphone Android προεγκαθιστούν τις εφαρμογές της Microsoft με τρόπο που διευκολύνει τη δουλειά μου», δήλωσε ο Bill Gates. «Είναι πιο ευέλικτοι στο πώς συνδέεται το λογισμικό με το λειτουργικό σύστημα. Έτσι είχα συνηθίσει. Ξέρεις, πολλοί φίλοι μου έχουν iPhone, οπότε δεν υπάρχει καθαρότητα », δήλωσε ο συνιδρυτής της Microsoft. Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να αναρωτηθούμε αν το smartphone του είναι ένα μοντέλο Samsung. Η Microsoft και η Samsung έχουν συμφωνίες για τις πρώτες εφαρμογές στο Galaxy.

Εκτός από αυτό το θέμα στο smartphone, ο Bill Gates μίλησε για τη σχέση του με τον Steve Jobs. Παραδέχεται ότι αυτό δεν ήταν εύκολο. Αλλά ταυτόχρονα, ο συνιδρυτής της Apple ήταν «μοναδικός» για αυτόν. Η συνάντηση ήταν επίσης μια ευκαιρία να μιλήσουμε για την παγκόσμια κρίση υγείας, την κλιματική αλλαγή και το πώς να αποφύγετε μια καταστροφή του κλίματος , στο νέο βιβλίο του Bill Gates.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !