Να τι λέει η Apple για την πρόκλησή της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας του 2021:

Η 8η Μαρτίου είναι μια ημέρα αφιερωμένη στις γυναίκες σε όλο τον κόσμο! Κερδίστε αυτό το τρόπαιο ολοκληρώνοντας μια άσκηση τουλάχιστον 20 λεπτών. Καταγράψτε το χρόνο σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Άσκηση ή οποιαδήποτε εφαρμογή που συγχρονίζει την άσκηση στο Health.

Όπως μπορούμε να δούμε, η πρόκληση δεν είναι πολύ περίπλοκη. Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών θα πετύχει και θα πάρει το τρόπαιο. Η Apple καθορίζει ότι λαμβάνονται υπόψη όλοι οι τύποι ασκήσεων.

Όσοι πετύχουν θα έχουν ένα τρόπαιο και αυτοκόλλητα. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις εφαρμογές Μηνύματα και FaceTime. Πέντε αυτοκόλλητα θα είναι διαθέσιμα, εδώ είναι:


Η Apple έχει προσφέρει άλλες προκλήσεις στους χρήστες της Apple Watch τις τελευταίες εβδομάδες. Υπήρχε η πρόκληση της Ενότητας και η πρόκληση για τον Καρδιά Μήνα. Η Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας θα είναι η τρίτη του έτους. Άλλες θα εμφανιστούν τους επόμενους μήνες. Μπορούμε να υπογραμμίσουμε ότι υπήρξε ήδη μια πρόκληση για τη Διεθνή Ημέρα των Δικαιωμάτων των Γυναικών το 2020.