Το Crystal Tweak σας επιτρέπει να κάνετε αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών ήχου στα AirPods

0


Εάν διαθέτετε ένα ζευγάρι AirPods Pro, τότε το πρόσφατο Crystal tweak είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε στο jailbroken iPhone σας.
Αυτό το tweak κάνει τη χρήση του AirPods Pro ακομη πιο εύκολη αλλάζοντας αυτόματα τις διάφορες λειτουργίες ακρόασης βάσει συγκεκριμένων καταστάσεων.
Όπως θα γνωρίζετε, τα AirPods Pro είναι εξοπλισμένα με λειτουργίες ακύρωσης θορύβου και διαφάνειας. Αυτά είναι εξαιρετικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη χρήση του AirPods Pro πολύ βολική και βελτιώνει την εμπειρία ήχου. Το μόνο πράγμα που λείπει από αυτές τις λειτουργίες είναι η ικανότητα του iOS να αλλάζει έξυπνα μεταξύ τους με βάση το τι κάνει ο χρήστης, καθώς η εναλλαγή μπορεί να γίνει μόνο χειροκίνητα.

Το Crystal tweak το αλλάζει αυτό επιτρέποντας στους χρήστες να αλλάζουν τρόπους ακρόασης με βάση το τι κάνουν στη συσκευή. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους για να αλλάξετε το AirPods Pro σε λειτουργία διαφάνειας όταν μειώνετε την ένταση της συσκευής σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Μπορείτε επίσης να το ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ακύρωσης θορύβου όταν αυξάνετε την ένταση.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να διαμορφώσουν το Crystal ώστε να θέσουν αυτόματα το AirPods Pro σε λειτουργία ακύρωσης θορύβου ή σε λειτουργία διαφάνειας όταν βρίσκονται σε μια κλήση. Μπορούν επίσης να απενεργοποιήσουν εντελώς τις λειτουργίες. Ομοίως οι χρήστες μπορούν να κάνουν το Crystal tweak να ενεργοποιήσει τη λειτουργία ακύρωσης θορύβου ή διαφάνειας όταν τερματίζουν την κλήση.

Αυτό είναι πολύ βολικό καθώς δεν απαιτείται πλέον να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών με μη αυτόματο τρόπο όταν χρησιμοποιείτε τα AirPods Pro.

Το Crystal tweak έρχεται επίσης με μια δυνατότητα που εάν ενεργοποιηθεί, θα διακόψει αυτόματα τη μουσική όταν η ένταση μειωθεί στο 0%.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Crystal tweak στη συσκευή που ειναι jailbroken σας δωρεάν. Είναι συμβατό με συσκευές στο iOS 14 και iOS 13.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !