Χωρίς έκπληξη, ο Tim Cook αρνήθηκε να σχολιάσει τα νέα προϊόντα της Apple που φθάνουν φέτος ή αργότερα. Ακόμα, μίλησε για «συναρπαστικά πράγματα για να έρθει για το επόμενο iPhone» . Το iPhone 13 θα πρέπει να βλέπει το φως  φέτος και οι φήμες δείχνουν ότι θα υπάρχει κυρίως το Touch ID κάτω από την οθόνη , εκτός από το Face ID. Όσο για το Mac, οι διαρροές δείχνουν ένα νέο σχέδιο για το iMac και το Mac Pro .

Ο Tim Cook αποκάλυψε επίσης ότι η Apple έχει αποκτήσει σχεδόν 100 εταιρείες τα τελευταία έξι χρόνια. Εξηγεί ότι ο κατασκευαστής δεν φοβάται να κάνει εξαγορές, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας. Αλλά ο ηγέτης αναγνώρισε ότι η Apple επικεντρώνεται κυρίως σε νεοσύστατες επιχειρήσεις "που συμπληρώνουν τα προϊόντα μας και βοηθούν στην προώθηση τους" .

Επιπλέον, τα AirPods Max ισχυρίζεται ότι είναι «πολύ δημοφιλής στους δοκιμαστές και τους χρήστες» . Ο Tim Cook αναφέρει επίσης μια επιτυχία για το HomePod mini. Ωστόσο, δεν παρέχει τα στοιχεία των πωλήσεων.

Περιβάλλον και Covid-19

Όσον αφορά τη χρονιά που μόλις έληξε, ο Tim Cook πιστεύει ότι η Apple «κατασκευάζει τα καλύτερα, πιο χρήσιμα, πιο καινοτόμα και πιο αξιόπιστα προϊόντα που υπάρχουν» . Πιστεύει ότι «έχουμε οδηγήσει αυτήν την αποστολή σε άλλο επίπεδο» το 2020.

Ένα άλλο θέμα ήταν το περιβάλλον. Ο Tim Cook λέει ότι η Apple συνεχίζει να στοχεύει να είναι 100% ουδέτερη από τον άνθρακα στην αλυσίδα εφοδιασμού της και σε όλα τα προϊόντα της έως το 2030 . Ελπίζει επίσης ότι άλλες εταιρείες θα βοηθήσουν σε αυτό το σημείο.

Όσο για τον Covid-19, η Apple μπόρεσε να προσαρμοστεί με τους υπαλλήλους της. Αλλά ο Tim Cook σημειώνει ότι η εταιρεία συνεχίζει να μαθαίνει καθημερινά για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, ιδίως της τηλεργασίας. Εξακολουθεί να αναγνωρίζει ότι η ανθρώπινη επαφή είναι σημαντική και εξηγεί ότι οι υπάλληλοί του είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν στο γραφείο.

App Store και κανονισμοί

Συζητήθηκε επίσης οι κανονισμοί. Η Epic Games, ειδικότερα, κατηγορούν την Apple για αντιανταγωνιστικές πρακτικές με το App Store. Ο Tim Cook πιστεύει ότι το App Store έχει δημιουργήσει ένα ολόκληρο οικοσύστημα για τους προγραμματιστές και τους άλλους, με τη διανομή εφαρμογών. Προσθέτει ότι η Apple δεν κατέχει δεσπόζουσα θέση σε αυτήν την αγορά. "Έτσι, ενώ ο στενός έλεγχος είναι πάντοτε δίκαιος, κάποιες χρεώσεις όπως αυτές καταρρέουν μετά από λογική εξέταση των γεγονότων" , λέει το αφεντικό της Apple για τις κριτικές.