Το Fast-LS14 Tweak φέρνει ένα εύκολο κλείδωμα, κινούμενες εικόνες της οθόνης κλειδώματος, ήχους και άλλα...

0


Αν ψάχνετε για έναν γρηγορότερο και αναμφισβήτητα πιο βολικό τρόπο για να κλειδώσετε το iPhone σας μετά τη χρήση, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Fast-LS14 tweak για jailbroken συσκευές. 

Με τη βοήθεια του Fast-LS14 tweak μπορείτε εύκολα να κλειδώσετε ένα iPhone πατώντας απλώς στην περιοχή της αφετηρίας. Με αυτό το tweak δεν απαιτείται πλέον να χρησιμοποιείτε το πλευρικό κουμπί / κλείδωμα της συσκευής σας για να το κλειδώσετε.

Μπορείτε να διαμορφώσετε το tweak για να σας επιτρέψει να κλειδώσετε το iPhone με ένα ή διπλό πάτημα στην αφετηρία με 1 ή 2 δάχτυλα. Μπορείτε να επιλέξετε ποια επιλογή θέλετε να ενεργοποιήσετε από τις προτιμήσεις του tweak. 


Το Fast-LS14 προσφέρει επίσης κάποιες άλλες δυνατότητες που το κάνουν ακόμα πιο χρήσιμο. Από τις ρυθμίσεις του μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία AutoLPM, η οποία θα ενεργοποιεί τη Λειτουργία χαμηλής ισχύος του iPhone μόλις κλειδώσετε τη συσκευή σας. Αυτό βοηθά στην αύξηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας της συσκευής. Η λειτουργία χαμηλής ισχύος απενεργοποιείται αυτόματα μόλις ξεκλειδώσετε το iPhone.

Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε αυτό το tweak για να απενεργοποιήσετε αυτόματα το Bluetooth και το GPS όταν κλειδώνετε τη συσκευή για να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερη μπαταρία.

Το Fast-LS14 tweak φέρνει επίσης προσαρμόσιμους ήχους κλειδώματος στο iPhone. Μπορείτε να επιλέξετε τον αγαπημένο σας ήχο κλειδώματος από τη σελίδα των προτιμήσεων. Μόλις επιλεγεί, ο επιλεγμένος ήχος θα αναπαράγεται όταν πατάτε στην αφετηρία για να κλειδώσετε τη συσκευή.

Εκτός από τον ήχο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το tweak για να προσθέσετε κινούμενα σχέδια στην οθόνη κλειδώματος, τα οποία αναπαράγονται όταν κλειδώνετε τη συσκευή. Ένα από τα κινούμενα σχέδια κλειδώματος περιλαμβάνει την κινούμενη εικόνα αναστροφής σελίδας που φαίνεται στο πρώτο στιγμιότυπο οθόνης παραπάνω. Μια μικρή ανατροφοδότηση δόνησης προστίθεται επίσης για το κλείδωμα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το tweak Fast-LS14 από το repo BigBoss όπου διατίθεται ως δωρεάν λήψη. Αυτό είναι συμβατό με iOS 14 και iOS 13.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !