Σίγαση ειδοποιήσεων έκτακτης ανάγκης στο iPhone χωρίς την απενεργοποίηση τους εντελώς (ios 14.5)

0


Οι ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης είναι σημαντικές για την ενημέρωσή μας για ακραίες καιρικές συνθήκες, φυσικές καταστροφές και άλλα σημαντικά γεγονότα. Είναι επίσης
εξαιρετικά τρομακτικές όταν δεν τις περιμένετε. Αυτές οι ειδοποιήσεις είναι τόσο δυνατές και ενοχλητικές που είναι δελεαστικό να τις απενεργοποιήσετε εντελώς στο iPhone σας. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται όμως να το κάνετε. 

Ενώ η Apple πρόσθεσε επιτέλους έναν τρόπο για να λαμβάνουμε σιωπηλά αυτές τις ειδοποιήσεις, υπάρχει ένα κενό, αν και προσωρινό - η δυνατότητα της σίγασης ειδοποιήσεων έκτακτης ανάγκης στο iPhone είναι μια νέα δυνατότητα στο iOS 14.5 . Αυτή η ενημέρωση βρίσκεται επί του παρόντος σε δοκιμές beta, οπότε αν δεν είστε προγραμματιστής του iOS ή δοκιμαστής των beta, δεν θα βλέπετε αυτήν τη λειτουργία στο iPhone σας έως ότου η Apple την κυκλοφορήσει το 14.5 στο ευρύ κοινό.

Με το iPhone σας στο iOS 14.5 ή μεταγενέστερη έκδοση, η σίγαση των ειδοποιήσεων έκτακτης ανάγκης είναι απλή. Απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω. Πατήστε "Ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης" και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στην επιλογή "Πάντα παράδοση". Με αυτήν τη ρύθμιση απενεργοποιημένη, θα εξακολουθείτε να λαμβάνετε όλες τις ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά δεν θα αναπαράγουν ήχο όταν η ένταση ήχου κουδουνίσματος είναι σιωπηλή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτό το τελευταίο μέρος είναι σημαντικό, καθώς οι ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης θα εξακολουθούν να κάνουν θόρυβο εάν ο διακόπτης κουδουνίσματος είναι ενεργοποιημένος. Εάν δεν θέλετε ποτέ να τρομάξετε ξανά από μια ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης, θα πρέπει να διατηρείτε το iPhone σας στο αθόρυβο ανά πάσα στιγμή .



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !