Δοκιμές του Instagram με ιστορίες εμπνευσμένες από το TikTok στην εφαρμογή του

0


Το Instagram φέρνει ένα άλλο χαρακτηριστικό εμπνευσμένο από το TikTok στην εφαρμογή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία δοκιμάζει την κατακόρυφη κύλιση στις ιστορίες του, σε αντίθεση με τον τρέχοντα τρόπο πρόσβασης σε αυτές, δηλαδή πατώντας ή σύροντας οριζόντια. 

Αυτό παρατηρήθηκε για πρώτη φορά από τον χρήστη του Twitter Alessandro Paluzzi, ο οποίος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής Instagram που δείχνει τη λειτουργία «Vertical Stories». Στο στιγμιότυπο οθόνης που δημοσίευσε, μπορούμε να δούμε το μεγάλο μπλε κουμπί επισημαίνει τη νέα δυνατότητα με το κείμενο "Τώρα μπορείτε να σύρετε προς τα πάνω και προς τα κάτω για να περιηγηθείτε σε ιστορίες."

Ο Paluzzi είπε στο TechCrunch ότι ανακάλυψε το χαρακτηριστικό ψάχνοντας τον κώδικα της εφαρμογής. Το Instagram, από τότε, επιβεβαίωσε ότι η λειτουργία είναι στην πραγματικότητα κατασκευασμένη, αλλά δεν είναι ακόμη δημόσια. Ένας εκπρόσωπος επιβεβαίωσε λέγοντας:

"Αυτό είναι ένα πρώιμο πρωτότυπο και δεν δοκιμάζεται επί του παρόντος στο Instagram"

Η έκθεση αναφέρει επίσης πώς αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τις ιστορίες.

Τούτου λεχθέντος, η μετατροπή των ιστοριών Instagram σε κατακόρυφη ροή θα ήταν μια αξιοσημείωτη αλλαγή και αυτή που θα μπορούσε ενδεχομένως να θέσει το στάδιο από μια αλλαγή από περισσότερο στατικό περιεχόμενο - όπως οι φωτογραφίες και οι αναδημοσιεύσεις των αναρτήσεων ροής που εξακολουθούν να γεμίζουν συχνά την ενότητα Ιστορίες σήμερα. Σε μια ροή "Vertical Stories", από την άλλη πλευρά, το Instagram πιθανότατα θα δώσει προτεραιότητα στις αναρτήσεις των βίντεο έναντι των εικόνων για να ανταγωνιστεί καλύτερα το TikTok, όπως ακριβώς αυτή τη στιγμή τροποποιεί τους αλγορίθμους και το συνολικό σχεδιασμό του για να δώσει προτεραιότητα στο τροχό.

Η εταιρεία παρουσίασε πρόσφατα το αμφιλεγόμενο χαρακτηριστικό του «Reels» , η οποία ήταν ένας απλός κλώνος της εφαρμογής TikTok. Το χαρακτηριστικό αποκαλύφθηκε τη στιγμή που το TikTok απαγορεύτηκε στην Ινδία και απειλούσε να απαγορευτεί στις ΗΠΑ . Ενώ το TikTok παραμένει απαγορευμένο στην Ινδία, το Instagram Reels έχει αυξήσει πάρα πολύ στη δημοτικότητά του.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !