Το LottieLockscreen tweak ζωντανεύει την οθόνη κλειδώματος στο iPhone

0


Μόλις σηκώσετε το iPhone σας, ξυπνά και σας δείχνει μια εξαιρετική οθόνη κλειδώματος, αλλά η εμφάνισή της δεν αλλάζει με την ανάπτυξη του ios που ειναι ιδια εδώ και χρονια, οπότε δεν μπορείτε να νιώσετε κάτι καινούργιο.   Πως θα σας φαινόταν αν το iPhone σας ξυπνήσει με κινούμενα γραφικά? Το LottieLockscreen είναι ένα δωρεάν
jailbreak tweak  από τον προγραμματιστή του iOS MiRO που σας επιτρέπει να προσθέσετε μια φανταστική κινούμενη εικόνα Lottie για την οθόνη κλειδώματος. Μετά την εγκατάσταση, θα σας παρέχει ένα παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή των ρυθμίσεων. Το τσίμπημα LottieLockscreen ζωντανεύει τα εικονίδια της ώρας, του φακού και τις κάμερας στην οθόνη κλειδώματος.

LottieLockscreen Tweak GIF

Αυτό το μικρό tweak έχει ενημερωθεί ώστε να είναι συμβατό με τα iOS 12, iOS 13 και το πιο πρόσφατο iOS 14 .

Στην ενότητα Global Switch, μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει ένας διακόπτης για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το tweak από τις προτιμήσεις. Στη συνέχεια, υπάρχουν δυνατότητες για την προσαρμογή του χρόνου και του τρόπου με τον οποίο θέλετε να λειτουργεί η κινούμενη εικόνα. Για παράδειγμα, εάν λειτουργεί ως βρόχος, μπορείτε να την διαμορφώσετε ως βρόχο. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος του ψηφίου του ρολογιού μέσω ενός ρυθμιστικού, την κατακόρυφη ευθυγράμμιση του ρολογιού μέσω ενός ρυθμιστικού και την απόσταση των ψηφίων του ρολογιού μέσω ενός ρυθμιστικού.

Κάτω από τα κουμπιά Γρήγορες ενέργειες, παρέχονται Ρυθμίσεις για την κίνηση της κάμερας και του φλας και την ενεργοποίησή της ως βρόχου. Σε περίπτωση που ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε τις αλλαγές σας έχετε επίσης την επιλογή να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εάν το επιθυμείτε.

Ρυθμίσεις LottieLockscreen Tweak
Ρυθμίσεις LottieLockscreen Tweak

Αφού κάνετε όλες τις ρυθμίσεις, μπορείτε να τις εφαρμόσετε πατώντας το κουμπί Respring στην επάνω αριστερή γωνία. Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο LottieLockscreen tweak δωρεάν από το προσωπικό αποθετήριο του MiRO  μέσω του αγαπημένου σας διαχειριστή πακέτων.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε ήδη το αποθετήριο του MiRO, τότε μπορείτε να το προσθέσετε στις πηγές σας με αυτήν τη διεύθυνση URL παρακάτω:

https://miro92.com/repo


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !