Μεταξύ των νέων δυνατοτήτων του δεύτερου beta του iOS 14.5, υπάρχουν 217 νέα Emoji (συμπεριλαμβανομένων των 200 συνδυασμών των υπαρχόντων Emoji). Υπάρχει επίσης το μικρόφωνο που απενεργοποιείται αυτόματα σε iPads όταν το Smart Folio είναι κλειστό. Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε τα νέα κινούμενα γραφικα στην εφαρμογή Μουσική, τη δυνατότητα κοινής χρήσης των στίχων της μουσικής με την Apple Music και τη διόρθωση του προβλήματος με την πράσινη οθόνη στο iPhone 12.


Εάν το iPhone ή το iPad σας έχει διαμορφωθεί για λήψη των δημόσιων beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κατεβάσετε τη δεύτερη δημόσια έκδοση beta του iOS 14.5.

Εάν η συσκευή σας δεν έχει ρυθμιστεί και θέλετε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα της Apple, μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com . Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple και αφήστε τον εαυτό σας να σας καθοδηγήσει η σελίδα στα βήματα.

Κατά τη διαδικασία, η Apple προσέφερε τη δεύτερη δημόσια έκδοση beta του watchOS 7.4 και για το Apple Watch. Υπάρχει επίσης η δεύτερη δημόσια έκδοση beta του tvOS 14.5 για το Apple TV. Και πάλι φτάνουν 24 ώρες μετά την έκδοση των προγραμματιστών.