Η Apple ανακοινώνει μερικές αλλαγές για τα
iPhone 12 και iPhone 12 mini , αρχίζοντας από το να τα επιδιορθώνει αντί να τα αντικαθιστά εντελώς εάν έχουν πρόβλημα. Αυτό θα τεθεί σε ισχύ από τις 23 Φεβρουαρίου σύμφωνα με ένα σημείωμα που διανέμεται σε εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της Apple και μεταδίδεται από το MacRumors . Τα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max δεν φαίνεται να επηρεάζονται. 

Από τις 23 Φεβρουαρίου, οι επισκευαστές σε εξουσιοδοτημένα κέντρα σέρβις και σίγουρα οι Genius Bars στα Apple Stores θα έχουν το δικαίωμα σε ένα νέο σύστημα επισκευής των iPhone 12 και iPhone 12 mini. Ουσιαστικά, θα είναι ένα πλήρες iPhone, εκτός εάν δεν θα υπάρχει η οθόνη ή το μπλοκ των καμερων. Επομένως, οι επισκευαστές θα πάρουν το τηλέφωνο του πελάτη, θα αφαιρέσουν την οθόνη και το μπλοκ των καμερων και θα βάλουν τα δύο στοιχεία στη νέα υποστήριξη. Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη και οι κάμερες δεν πρέπει να παρουσιάζουν ζημιά.

Σύμφωνα με το σημείωμα, αυτό το νέο σύστημα για τα iPhone 12 και iPhone 12 mini θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες όπου τα τηλέφωνα είναι διαθέσιμα για αγορά. Η Apple σημειώνει εν τέλει ότι αυτό γίνεται για να μειωθεί το αποτύπωμα άνθρακα κάθε προϊόντος που πουλάει. Είναι επίσης πιθανό ότι αυτός είναι ένας τρόπος να εξοικονομήσει χρήματα.