Μπορείτε να υποβαθμίσετε το iPhone σας από iOS 14.4 σε iOS 14.3 για να κάνετε jailbreak;

0


Πριν από μερικές εβδομάδες,
κυκλοφόρησε μια εκμετάλλευση του πυρήνα στο iOS 14 - iOS 14.3 από το @ModernPwner που επηρεάζει όλα τα iPhone και iPad, συμπεριλαμβανομένων των σειρών iPhone 11 και iPhone 12.  Το exploit είναι αξιοσημείωτο γιατί θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για το πρώτο iOS 14 - iOS 14.3 jailbreak που είναι επίσης συμβατό με τα νεότερα iPhone όπως το iPhone 12. Ο CoolStar από το Odyssey jailbreak έχει ήδη επιβεβαιώσει την πρόθεσή του να χρησιμοποιήσει αυτό το exploit για να δημιουργήσει ένα jailbreak στο iOS 14. Αυτό έχει οδηγήσει πολλούς χρήστες που ενδιαφέρονται για jailbreaking να αναρωτιούνται αν θα μπορούσαν να υποβαθμίσουν το iPhone τους πίσω στο iOS 14.3.

Τώρα με τα σημερινά δεδομένα, το iOS 14.4 είναι η τελευταία έκδοση του iOS για όλα τα iPhone. Η Apple επίσης δεν υπογράφει το iOS 14.3 ή καμία από τις παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι εάν το iPhone ή το iPad σας διαθέτει ήδη iOS 14.4 ή iPadOS 14.4, δεν υπάρχει τρόπος να το υποβαθμίσετε ξανά στο iOS 14.3. Ακόμα κι αν το iPhone σας διαθέτει έκδοση iOS που είναι παλαιότερη από το iOS 14.3, δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αναβάθμιση σε αυτήν καθώς το αρχείο υλικολογισμικού δεν έχει υπογραφή πλέον. Αντ 'αυτού, η συσκευή σας θα ενημερωθεί απευθείας στο iOS 14.4.

Ο μόνος τρόπος για να υποβαθμίσετε το iPhone σας στο iOS 14.3 είναι εάν έχετε αποθηκεύσει τα απαραίτητα SHSH blobs. Αν δεν ήσασταν στη σκηνή του jailbreaking, πιθανότατα δεν έχετε αποθηκεύσει τις απαραίτητες υπογραφές SHSH. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν ένα jailbreak iOS 14 - iOS 14.3 έρθει, δεν θα μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο η κοινότητα jailbreaking συνιστά πάντα να διατηρείτε το iPhone σας στην παλαιότερη έκδοση του iOS, καθώς οι πιθανότητες να υπάρχει jailbreak είναι πάντα υψηλότερες.

Το ModernPwner υπαινίχθηκε επίσης μια άλλη διαφορετική εκμετάλλευση που πρέπει να λειτουργεί στο iOS 14.5 και επιτρέπει την παράκαμψη PAC. Ο προγραμματιστής εξακολουθεί να εργάζεται σε αυτό το exploit, οπότε δεν είναι σαφές πόσο χρήσιμο θα είναι. Ωστόσο, εάν θέλετε να κάνετε jailbreak το iPhone σας, παραμείνετε σε iOS παλιοτερο και στη συνέχεια περιμένετε σε αυτό με την ελπίδα για πιθανό jailbreak.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !