Ξεκλειδώστε το iPhone σας ακόμη και με με τη μάσκα στο πρόσωπο

0


Γνωρίζουμε ήδη ότι το εγγενές σύστημα ελέγχου ταυτότητας του προσώπου αποτυγχάνει όταν φοράτε μάσκα στα κινητά σας.
Η Apple πρόσφατα έδωσε στους προγραμματιστές μια νεα έκδοση beta 14.5 iOS που θα επιτρέπει στους χρήστες που φορούν μάσκες να ξεκλειδώνουν εύκολα τα iPhone τους με το Face ID. Αλλιώς σε τέτοιες περιπτώσεις, οι χρήστες θα πρέπει να εισαγάγουν με μη αυτόματο τρόπο τον κωδικό πρόσβασής τους για να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους ή να εγκρίνουν τις αγορές Apple Payments ή App Store.

Είναι παγκοσμίως γνωστό πως κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν υποχρεώσει τους πολίτες να φορούν μάσκες για να περιορίσουν την εξάπλωση του COVID-19, έτσι οι άνθρωποι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Face ID. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η λειτουργία έρχεται με το iOS 14.5. Ωστόσο, οι παλαιότερες εκδόσεις του iOS των jailbreakers θα είναι πιο ευάλωτες καθώς δεν υποστηρίζουν τη δυνατότητα ελέγχου ταυτότητας του iOS 14.5 μια που δεν υοπαρχει jailbreak εκεί.

Το κενό έρχεται να συμπληρώσει το Perseus είναι ένα νέο και δωρεάν jailbreak tweak από τον προγραμματιστή του iOS Udevs και ειναι παρόμοιο με τα χαρακτηριστικά που παρουσιάστηκαν στο iOS 14.5 beta που υποστηρίζει τον έλεγχο ταυτότητας Face ID.

Το Perseus θα επιτρέψει στο iPhone σας να ξεκλειδώσει εάν φοράτε ενα Apple Watch προστατευμένο με κωδικό πρόσβασης και φοράτε επίσης μάσκα. Στη συνέχεια, το Face ID ανιχνεύει το πρόσωπό σας με τη μάσκα προσώπου. 

Το Perseus λειτουργεί λίγο παρόμοια με αυτό που παρουσίασε η Apple στο iOS 14.5 beta. Η κύρια διαφορά είναι ότι το iOS 14.5 Beta σαρώνει μερική ταυτότητα προσώπου σε οπτικά μέρη του προσώπου σας ενώ φοράει μάσκα. Ωστόσο, το Perseus Face ID θα χρησιμοποιηθεί ως κλειδί ελέγχου της ταυτότητας με το Apple Watch. Το Perseus προσθέτει ένα συγκεκριμένο παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν τις επιλογές τους για τις απαιτήσεις τους. 

  1. Κάντε εναλλαγή για ξεκλείδωμα με το Apple Watch
  2. Επιλογή ρύθμισης του ορίου RSSI
  3. Κλείδωμα αυτόματα του iPhone όταν δεν έχετε πραγματοποιήσει έλεγχο ταυτότητας με το Apple Watch

Μπορείτε να  κατεβάσετε το Perseus jailbreak tweak δωρεάν από το αποθετήριο Udevs  μέσω του αγαπημένου τους διαχειριστή πακέτων. Το tweak υποστηρίζει jailbroken συσκευές iOS 13 και 14. Το Perseus tweak είναι επίσης  ανοιχτού κώδικα !

Repo Link: https://udevsharold.github.io/repo/.

Αν πάλι δεν έχετε jailbreak η δεν συμφωνείτε με αυτού του είδους τις μεθόδους τότε μπορείτε απλά να εκτυπώσετε το υπόλοιπο του προσώπου σας που κρύβεται επάνω σε μια μάσκα όπως στην εικόνα και έτσι να ξεκλειδώσετε το κινητό σας.  
Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !