Η
jailbreak του iOS 14 είναι πλέον δυνατό χάρη στο Unc0ver 6.0.0, με συμβατότητα με το iPhone 12 και όλα τα άλλα μοντέλα. Είναι το πρώτο δημόσιο jailbreak για τα τελευταία iPhone μέχρι σήμερα. 

Το πρώτο jailbreak του iOS 14 είναι δυνατό χάρη στο Unc0ver 6.0.0

Το Unc0ver 6.0.0 προσφέρει το jailbreak του iOS 14 έως το iOS 14.3. Αν είστε ήδη στο iOS 14.4 τοτε δεν μπορείτε να κάνετε υποβάθμιση σε iOS 14.3, καθώς η Apple δεν  υπογράφει αυτήν την έκδοση από τις αρχές του μήνα . Το jailbreak του iOS 14 με το Unc0ver είναι παρόμοιο με τις προηγούμενες εκδόσεις για το iOS 13. Η εγκατάσταση γίνεται με τον ίδιο τρόπο και βρίσκουμε το Cydia μετά τη ολοκλήρωση. Έτσι καθίσταται δυνατή η εγκατάσταση τροποποιήσεων, θεμάτων και άλλων βοηθητικών προγραμμάτων.

Το Unc0ver 6.0.0 είναι διαθέσιμο τώρα για λήψη από το Unc0ver.dev . Ωστόσο, η εγκατάσταση δεν γίνεται απευθείας στο iPhone. Πρέπει να περάσετε από έναν υπολογιστή και με το AltStore . Αυτός ο χειρισμός πρέπει να εκτελείται μόνο την πρώτη φορά. Μόλις ολοκληρωθεί, απλώς ανοίξτε το Unc0ver και αγγίξτε το κουμπί "Jailbreak". Η Cydia θα εμφανιστεί μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία jailbreak. 

Σημείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη: θα πρέπει να "σπάσετε" ξανά το iPhone σας σε περίπτωση επανεκκίνησης της συσκευής. Όχι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα tweak θα είναι πάντα εκεί χωρίς να χάνετε κατι.

Το Unc0ver 6.0.0 προσφέρει σίγουρα ένα jailbreak iOS 14, αλλά δεν είναι το μόνο που το κάνει. Υπάρχει και το Checkra1n που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα  . Αλλά αυτό είναι ένα διαφορετικό θέμα, καθώς το Checkra1n βασίζεται σε ένα ελάττωμα υλικού που δεν μπορεί να διαρθρώσει η Apple. Το βοηθητικό πρόγραμμα λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις (ακόμη και iOS 14.4). Ωστόσο, η υποστήριξή του φτάνει μόνο στο iPhone X. Δεν είναι συμβατά όλα τα iPhone υποστηρίζονται από αυτό το τρόπο. Εδώ μπαίνει το Unc0ver, το οποίο υποστηρίζει όλα τα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του iPhone 12.