Σύμφωνα με την Apple, η ενημέρωση επιδιορθώνει ένα πρόβλημα που εμπόδισε τη φόρτιση ορισμένων Apple Watch Series 5 και Apple Watch SE μετά την είσοδο σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Αυτό είναι όλο. Όπως είπαμε προηγουμένως, αυτή είναι μια ενημέρωση κώδικα, τίποτα περισσότερο.

Το watchOS 7.3.1 είναι διαθέσιμο τώρα για λήψη. Για να μεταβείτε σε αυτήν την έκδοση, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone που είναι συνδεδεμένο στο ρολόι και, στη συνέχεια, πατήστε την καρτέλα "Το ρολόι μου". Μεταβείτε στην ενότητα Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού και λάβετε το watchOS 7.3.1.

Ως υπενθύμιση, το watchOS 7.3 κυκλοφόρησε στις 26 Ιανουαρίου. Αυτή η έκδοση, για μία φορά, ήταν η ευκαιρία να έχουμε μερικά νέα χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, υπήρχε ο επιλογέας Unity, η λειτουργία "Place to walk" με το Apple Fitness + και η άφιξη του ΗΚΓ στην Ιαπωνία, τη Μαγιότ, τις Φιλιππίνες και την Ταϊλάνδη.

Από την πλευρά τους, οι προγραμματιστές και οι δημόσιοι δοκιμαστές έχουν το πρώτο beta του watchOS 7.4 από τις αρχές του μήνα . Η τελική έκδοση αναμένεται να φτάσει στις αρχές της άνοιξης, με το iOS 14.5.