Η Apple ανακοινώνει τη δημιουργία ενός δωρεάν προγράμματος επισκευής για τα Apple Watches που δεν φορτίζουν πλέον όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία
εξοικονόμηση ενέργειας. Η ενημέρωση του WatchOS 7.3.1, που ειναι διαθέσιμη απόψε , υποτίθεται ότι θα διορθώσει την κατάσταση. Αλλά αυτό μπορεί να μην ισχύει για όλους. 

Σε ένα φύλλο υποστήριξης, η Apple δηλώνει ότι "ένας πολύ περιορισμένος αριθμός πελατών με Apple Watch Series 5 ή Apple Watch SE με watchOS 7.2 ή 7.3 έχουν αναφέρει πρόβλημα κατά τη φόρτιση του ρολογιού τους όταν βρίσκεται σε λειτουργία εξοικονόμηση ενέργειας." . Η εγκατάσταση του watchOS 7.3.1 πρέπει να είναι αρκετή για να επαναφέρει το πρόβλημα στο κανονικό. Εάν όμως δεν συμβαίνει αυτό, είναι πιθανό να προσφέρεται αντικατάσταση για το Apple Watch σας.

Για να ελέγξετε εάν το Apple Watch σας επηρεάζεται από αυτό το ζήτημα, τοποθετήστε το ρολόι σας στο φορτιστή που χρησιμοποιείτε κανονικά και, στη συνέχεια, περιμένετε τουλάχιστον 30 λεπτά. Εάν το Apple Watch εξακολουθεί να μην φορτίζει, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple κάνοντας κλικ εδώ για να κανονίσετε μια δωρεάν επισκευή. Το ρολόι σας θα εξεταστεί από την Apple πριν από την επισκευή, για να επιβεβαιωθεί ότι είναι κατάλληλο για την δωρεάν υπηρεσία.