Το WebMessage επιτρέπει την αποστολή SMS και iMessages μέσω οποιουδήποτε υπολογιστή

0


Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους για να διατηρήσουν μια σχέση μεταξύ τους.
Μεταξύ αυτών, οι χρήστες των iPhone κάνουν τις βασικές τους απαιτήσεις επικοινωνίας μέσω του
iMessage και των SMS. Τι γίνεται όμως αν θα μπορούσατε να διαβάσετε και να στείλετε συνομιλίες μέσω του iMessage και των SMS και στον υπολογιστή σας;   Τώρα μπορείτε να το κάνετε γρήγορα συνδυάζοντας μια εφαρμογή για υπολογιστή με το νέο jailbreak tweak WebMessage από έναν προγραμματιστή του iOS, το sgtaziz.

Το WebMessage jailbreak tweak μετατρέπει το iPhone σας σε διακομιστή ανταλλαγής μηνυμάτων. Εγκαθιστώντας έναν συγκεκριμένο πελάτη στον υπολογιστή σας, μπορείτε να διαβάσετε και να απαντήσετε σε συνομιλίες των iMessage και SMS μέσω του υπολογιστή σας, ακόμα κι αν δεν έχετε ένα υπολογιστή Mac. Ωστόσο, μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε λειτουργικά συστήματα όπως Windows, Linux και macOS.

Ρυθμίσεις προγράμματος-πελάτη WebMessage
Ρυθμίσεις προγράμματος-πελάτη WebMessage

Μπορείτε να κατεβάσετε το προγραμμα-πελάτη για τον υπολογιστή σας από τη σελίδα GitHub του προγραμματιστή . Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να συνδεθείτε στο iPhone σας μέσω των ρυθμίσεων του WebMessage. Μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε με τον υπολογιστή-πελάτη εισάγοντας τη διεύθυνση IP που εμφανίζεται στο παράθυρο των ρυθμίσεων του WebMessage.

Ρυθμίσεις Tweak WebMessage
Ρυθμίσεις Tweak WebMessage

Όπως σημειώνει ο προγραμματιστής, χρησιμοποιεί το WebMessage REST API και το WebSocket για να κάνει ακριβώς αυτό. Για να λειτουργήσει, ο πελάτης και το jailbreak iPhone πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε tunneling εάν το ίδιο δίκτυο δεν είναι δυνατό.

Χαρακτηριστικά του WebMessage tweak:

  • Αποστολή και λήψη μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο
  • Αποστολή συνημμένων από τον υπολογιστή σας χωρίς να χρειάζεται να τα μεταφέρετε στο τηλέφωνό σας
  • Εγγενείς ειδοποιήσεις
  • Κρυπτογράφηση SSL με τη χρήση του δικού σας ιδιωτικού πιστοποιητικού
  • Προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης
  • Πάντα λειτουργεί "δαίμονας" στο κινητό σας
  • Δυνατότητα λήψης όλων των συνημμένων μέσω του πελάτη

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, οι μελλοντικές ενημερώσεις θα παρέχουν πολλές δυνατότητες όπως αντιδράσεις, αποδείξεις ανάγνωσης και πολλά άλλα.

Το WebMessage δεν έχει δοκιμαστεί διεξοδικά έναντι του iOS 12 και βρίσκεται ακόμη στα αρχικά του στάδια. Ωστόσο, το WebMessage υποστηρίζει ένα jailbroken κινητό στο ios 13 και 14 .

Τέλος, οι χρήστες μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το αποθετήριο του sgtaziz με τον αγαπημένο σας διαχειριστή πακέτων.

https://sgtaziz.github.io/repo

Εάν δεν έχετε ήδη προσθέσει το παραπάνω αποθετήριο για τις πηγές του Cydia, μπορείτε να το προσθέσετε στη λίστα σας όπου και θα το βρείτε. 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !