Περισσότερες φωτογραφίες των AirPods 3

Τα AirPods 3 θα μοιάζουν περισσότερο με τα AirPods Pro από τα AirPods 2. Το στέλεχος του ακουστικού εδώ είναι κοντύτερο από το τρέχον μοντέλο και το ίδιο το ακουστικό έχει ελαφρώς πιο στρογγυλεμένο σχήμα. Υπάρχει επίσης μια αλλαγή στη θήκη φόρτισης. Αυτή φαίνεται να είναι ευρύτερη.

Εάν πιστεύουμε της φήμες, τα AirPods 3 θα είναι περισσότερο παρόμοια στο σχεδιασμό με τα AirPods Pro, αλλά δεν θα έχουν δυνατότητες και όλα τα χαρακτηριστικά τους (τουλάχιστον όχι όλα). Η ενεργή μείωση θορύβου δεν πρέπει να είναι μέρος του παιχνιδιού, για παράδειγμα. Θα μπορούσε να λείπει και ο χωρικός ήχος. Αλλά δεν υπήρχε ιδιαίτερη διαρροή σε αυτό το θέμα (σε αντίθεση με την ενεργή μείωση θορύβου που απουσιάζει σε αυτό το μοντέλο).

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα AirPods 3. Χθες μάθαμε ότι ήταν έτοιμα να στείλουν στους πελάτες. Επίσης, μια φήμη αναφερει ένα βασικό σημείωμα παρουσίασης της Apple για τις 23 Μαρτίου . Η εταιρεία του Tim Cook θα μπορούσε να επωφεληθεί από αυτήν τη συνάντηση για να ανακοινώσει, μεταξύ άλλων, το νέο ζευγάρι ακουστικών.