Jailbreak: Κάνετε τα εικονίδια των εφαρμογών σας να φαίνονται αχνά όταν η συσκευή μένει αδρανής

0


Υπάρχουν τροποποιήσεις στο jailbreak που πολλές φορές δεν φέρνουν ουσιώδης αλλαγές αλλά απλά αλλάζουν την αισθητική του λειτουργικού έτσι για την αλλαγή από τη ρουτίνα. 

Μία τέτοια αλλαγή είναι το The Shy tweak. O  developer  haoict  έχει δημιουργήσει μια νέα δωρεάν απελευθέρωσή του. Αυτό απλώς μειώνει την ορατότητα στα εικονίδια της εφαρμογής στην Αρχική οθόνη όταν ο χρήστης είναι αδρανής για λίγα δευτερόλεπτα.

Για παράδειγμα, δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. Μπορείτε να δείτε πώς φαίνονται τα εικονίδια όταν είναι αχνά.

Το ντροπαλό Tweak

Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του Shy tweak είναι ότι τα εικονίδια γίνονται ημιδιαφανή, έτσι ώστε η ταπετσαρία να είναι πιο ορατή. Αυτή η ιδέα δεν είναι νέα. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2016 ως tweak Evanesco . Ωστόσο, το Shy υποστηρίζει συσκευές στο iOS και iPadOS 14.

Μετά την εγκατάσταση, το Shy προσθέτει ένα παράθυρο μοναδικών προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, όπου οι χρήστες μπορούν να το διαμορφώσουν σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Οι ντροπαλές ρυθμίσεις

Οι επιλογές έχουν ως εξής:

  • Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του The Shy tweak
  • Ρύθμιση προσαρμοσμένου χρόνου καθυστέρησης αδράνειας
  • Επιλέγοντας να μειώσετε τα εικονίδια και τις ετικέτες
  • Απόκρυψη ετικετών εικονιδίων εφαρμογής όταν λαμβάνει χώρα το εφέ εξασθένησης
  • Επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις στις προεπιλογές τους

Το Shy είναι μια καθαρά αισθητική τροποποίηση. Αλλά είναι εξαιρετικό για την αν σας αρέσουν οι αλλαγές για διασκέδαση σε οποιοδήποτε iPhone ή iPad. Μετά από ένα ορισμένο ποσό αδράνειας, όπως ένας υπολογιστής, ξεκινά την προστασία της οθόνης και το Shy tweak προκαλεί παρόμοια συναισθήματα.

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το The Shy μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από  το  αποθετήριο του haoict μέσω του αγαπημένου τους διαχειριστή πακέτων. Αυτό το tweak υποστηρίζει jailbreak σπασμένες συσκευές στο iOS 14.

Μπορείτε να προσθέσετε το αποθετήριο haoict με την ακόλουθη διεύθυνση URL:

https://haoict.github.io/cydia/


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !