Το πρόσφατα
διαθέσιμο υλικολογισμικό 3C39 φαίνεται να διορθώνει ένα σφάλμα που σχετίζεται με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο AirPods Max και την θήκη (η οποία ονομάζεται Smart Case Battery). Οι χρήστες παραπονέθηκαν για αυτό νωρίτερα αυτό το έτος

Είναι αρχαία ιστορία για το σφάλμα ζωής της μπαταρίας στο AirPods Max

Σε φόρουμ της Apple, οι χρήστες ανέφεραν ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των AirPods Max μειωνόταν στο 0% κάθε πρωί, ενώ τα ακουστικά τοποθετήθηκαν το βράδυ στη θήκη της Apple. Αυτό έπρεπε να καταστήσει δυνατή τη διακοπή των συνδέσεων και συνεπώς την αποφυγή της κατανάλωσης ενέργειας. Όμως δεν ήταν όλα όπως είχαν προγραμματιστεί.

Σήμερα, ο προγραμματιστής Guilherme Rambo έκανε τη δοκιμή πριν και μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης AirPods Max 3C39. Αποδεικνύεται ότι η αυτονομία των ακουστικών της Apple είναι πολύ καλύτερη. Δεν βλέπει πλέον την αυτονομία του σε ελεύθερη πτώση.

Τι άλλαξε η Apple; Φαίνεται ότι το ακουστικό θα αλλάξει τώρα στη λειτουργία εξαιρετικά χαμηλής ισχύος μετά από 30 λεπτά. Προηγουμένως, τα AirPods Max έμπαιναν σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όταν τοποθετούνταν στη θήκη και σε εξαιρετικά χαμηλή ισχύ μετά από 18 ώρες.

Σε ένα άλλο tweet, ο προγραμματιστής λέει ότι η ενημέρωση φαίνεται επίσης να διορθώνει ένα σφάλμα που προκάλεσε τη διακοπή λειτουργίας του ακουστικού μετά τη σύνδεση σε μια νέα συσκευή.