Οι διαστάσεις και οι τιμές των Apple AirTags

Οι διαστάσεις των AirTags θα είναι 32 x 32 x 6 mm. Επομένως, θα ειναι μικρότερα από τα Galaxy SmartTags της Samsung (39 x 39 x 9 mm). Από την άλλη πλευρά, θα ήταν λίγο ευρύτερα από το εργαλείο παρακολούθησης αντικειμένων Tile Sticker (27 x 7,3 mm). Αλλά όπως και ο διαγωνισμός, τα AirTags θα έχουν στρογγυλό σχήμα.

Όσον αφορά την τιμή, η Apple θα προσέφερε τα AirTags στα 39 $ το καθένα. Συγκριτικά, τα Galaxy SmartTags της Samsung διατίθενται ξεχωριστά για 29,99 $. Η Apple θα ήταν επομένως λίγο πιο ακριβή από τον ανταγωνιστή της.

Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι πότε θα επισημοποιήσει η Apple τα AirTags της. Ακούμε εδώ και καιρό για αυτό το εργαλείο παρακολούθησης αντικειμένων. Υπήρξαν ακόμη και υποδείξεις για αυτό κατά την εποχή του iOS 13 beta. Αλλά συνεχίζει και η Apple εξακολουθεί να μην λέει τίποτα για αυτά.

Παράλληλα, ο Max Weinbach ανακοινώνει ότι η Apple θα κάνει σύντομα τρεις ανακοινώσεις. Μία διαφήμιση ήταν για tablet, μια άλλη για φορητά και άλλη μια αξεσουάρ. Το tablet αναμένεται να είναι το νέο iPad Pro . Το προϊόν για ρολόγια πιθανότατα θα περιλαμβάνει νέα λουράκια για το Apple Watch. Όσον αφορά το αξεσουάρ, θα μπορούσε να είναι τα διάσημα πλέον AirTags.