Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να τα επαναφέρετε στο iOS 14 σε ενα jailbroken iphone

0

Μέχρι στιγμής, πολλά εργαλεία jailbreaking είναι διαθέσιμα για
τη συσκευή σας με iOS όπως το unc0ver, checkra1n, chimera, odyssey και άλλα. Μπορεί να έχετε σπάσει το iPhone ή το iPad σας με ένα από αυτά τα εργαλεία jailbreaking. Αναμφίβολα, καθώς είστε jailbreaker, έχετε εγκαταστήσει πολλά tweaks και repos στο jailbroken iPhone ή iPad σας. Τι γίνεται αν πρέπει να μεταβείτε σε άλλο νεο jailbreak; Θα πρέπει να ξαναχτίσετε τη ρύθμιση σας από το μηδέν. Με άλλα λόγια, πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά όλα τα repos, Cydia tweaks, εφαρμογές και θέματα του Cydia. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τις τροποποιήσεις του Cydia στο iOS 14 προτού μεταβείτε σε άλλο jailbreak ή χάσετε το jailbreak για οποιοδήποτε λόγο.

Έτσι, το Batchomatic jailbreak tweak σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε εύκολα.

Τι είναι το Batchomatic tweak;

Το Batchomatic είναι ένα δωρεάν jailbreak tweak και, σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε μαζικά όλα τα tweaks, να προσθέσετε αποθετήρια, να αποθηκεύσετε αρχεία .deb online ή offline, και προτιμήσεις tweak. Το εργαλειο είναι ενσωματωμένο στο Cydia και μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο στη διαμόρφωση των νέων συσκευών. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Batchomatic tweak για να δημιουργήσετε εύκολα αντίγραφα ασφαλείας των Cydia tweaks και των πηγών στο iOS 14.

Το Batchomatic tweak  διατίθεται δωρεάν από το αποθετήριο BigBoss

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να εγκαταστήσετε τη Διαχείριση αρχείων Filza για να ανοίξετε τα αρχεία .deb στο iPhone ή στο iPad σας. Μπορείτε να  εγκαταστήσετε το Filza από το BigBoss Repository  ή το επίσημο αποθετήριο Tigisoftware Filza . Εάν δεν έχετε προσθέσει το αποθετήριο Tigisoftware στις πηγές Cydia, μπορείτε να το προσθέσετε από την ακόλουθη διεύθυνση URL,  

http://tigisoftware.com/cydia/

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των τσιγάρων Cydia στο iOS 14

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, πρέπει να εγκαταστήσετε το Batchomatic tweak στο Cydia σας από το BigBoss repo. Μόλις εγκατασταθεί,

  1. Μεταβείτε στην καρτέλα αναζήτησης στο  Cydia  ή (Zebra, Sileo ή Installer).
  2. Πατήστε το  Batchomatic εικονίδιο  στην επάνω αριστερή γωνία (εικονίδιο τιμονιού).
  3. Στη συνέχεια, πατήστε « Δημιουργία διαδικτύου .deb  ή  Δημιουργία εκτός σύνδεσης .deb ». Μπορείτε να το δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, είτε online είτε εκτός σύνδεσης. Ανάλογα με τα δεδομένα που έχετε, χρειάζονται λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί αν επιλέξετε την εκτός σύνδεσης. Ωστόσο, θα δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας για οτιδήποτε όπως τροποποιήσεις, εφαρμογές και θέματα.
  4. Αυτό είναι! Πατήστε  Εξαγωγή  και επιλέξτε τη θέση που θέλετε να αποθηκεύσετε το αρχείο .deb. Το προσαρμοσμένο αρχείο .deb βρίσκεται στο / var / mobile / BatchomaticDebs . Μπορείτε να το διατηρήσετε σε ασφαλές μέρος όπως το Google Drive, το iCloud Drive ή στο iPhone σας.
Batchomatic tweak ρυθμίσεις

Πώς να επαναφέρετε τις τροποποιήσεις Cydia στο iOS 14

  • Μεταβείτε στην τοποθεσία όπου αποθηκεύσατε το αντίγραφο ασφαλείας (αρχείο .deb) χρησιμοποιώντας το  πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων Filza
  • Πατήστε στο  αντίγραφο ασφαλείας  και πατήστε το κουμπί  Εγκατάσταση  στην επάνω δεξιά γωνία.
Batchomatic tweak εγκατάσταση εφεδρικού αρχείου
  • Στη συνέχεια, το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας θα αποκατασταθεί και πατήστε Τέλος .
  • Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Batchomatic tweak κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Batchomatic (εικονίδιο τιμονιού) από το Cydia. (Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης).
Batchomatic install backup and deb file
  • Όπως φαίνεται στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, κάντε κλικ στην επιλογή  Εγκατάσταση .deb  και εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο και δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα στις επιλογές.
  • Κάντε κλικ στο   κουμπί Συνέχεια και θα ξεκινήσει η επαναφορά του αντιγράφου ασφαλείας του αρχείου σας. 
  • Τέλος, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο και ρωτά εάν θέλετε να  εκτελέσετε το uicacheενεργοποιήστε  αυτήν την εναλλαγή.
  • Αγγίξτε   ξανά το κουμπί Συνέχεια .
Batchomatic επαναφορά του αρχείου αντιγράφων ασφαλείας

Αυτό είναι! Το αρχείο αντιγράφων ασφαλείας έχει επαναφερθεί στο Cydia ή στο εργαλείο jailbreak που χρησιμοποιείτε. 

Αυτός είναι ο τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς των Cydia tweaks στο iOS 14 μετά τη μετάβαση σε άλλο jailbreak ή την απώλεια του jailbreak για οποιονδήποτε λόγο. Επομένως, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε όλα τα repos ή τις πηγές και τις τροποποιήσεις από το μηδέν. 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !