Το CallFavourites επιτρέπει την κλήση των αγαπημένων σας επαφών από το μενού 3D Touch

0


Συνήθως, διατηρούμε τουλάχιστον μερικές επαφές της οικογένειάς μας, των καλύτερων φίλων μας ή στενών φίλων στο iPhone μας στις αγαπημένες επαφές.
Αυτές, μπορει να είναι οι τηλεφωνικές επαφές με τις οποίες είμαστε σε συνεχή επαφή.  Ευτυχώς, η Apple σάς επιτρέπει να ορίσετε τις αγαπημένες επαφές του τηλεφώνου στην εφαρμογή του τηλεφώνου. 

Αλλά αν ψάχνετε για έναν ακόμη πιο βολικό τρόπο, τοτε το CallFavorites είναι ένα νέο και δωρεάν jailbreak tweak από τον προγραμματιστή iOS  Pixelomer .

Μετά την εγκατάσταση του CallFavorites, οι χρήστες μπορούν να καλέσουν τις αγαπημένες τους επαφές απευθείας από την Αρχική οθόνη τοποθετώντας απλώς μια λειτουργία 3D touch ή Haptic touch στο εικονίδιο της εφαρμογής τηλεφώνου.

Αυτή η χειρονομία αποκαλύπτει το παραδοσιακό τρισδιάστατο αφής / κεντρικό μενού αφής. Περιλαμβάνει επιπλέον επιλογές και τις αγαπημένες σας επαφές. Ωστόσο, εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια τηλεφωνική κλήση, πατώντας σε ένα από αυτά θα καλέσετε αυτόματα τον αριθμό τους.

Ρυθμίστε το CallFavourites

Μπορεί να θυμάστε ότι αυτή η δυνατότητα ήταν μια εγγενής λειτουργία του λειτουργικού συστήματος Apple iOS που η Apple φαίνεται να την έχει καταργήσει στο iOS 14.

Αυτό το tweak θα λαμβάνει μόνο τις αγαπημένες επαφές που έχετε διαμορφώσει στην εφαρμογή τηλεφώνου και δεν χρειάζεται να διαμορφώσετε το CallFavourites. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν αυτό το tweak μπορούν να το κατεβάσουν από το αποθετήριο του Pixelomer μέσω του αγαπημένου τους διαχειριστή πακέτων. Αυτό το tweak υποστηρίζει συσκευές Jailbreak iOS 14. Επίσης, είναι ανοιχτού κώδικα στη σελίδα GitHub του προγραμματιστή .

Εάν δεν έχετε ήδη προσθέσει αποθετήριο pixelomer, μπορείτε να το προσθέσετε στις πηγές toy Cydia με την ακόλουθη διεύθυνση URL: https://repo.pixelomer.com .



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !