AirPods 3: Αποκαλύπτεται η νέα σχεδίαση των ακουστικών

0

Όπως μπορούμε να δούμε, υπάρχει λίγη έμπνευση του σχεδιασμού με τα νεα AirPods Pro. Η ράβδος έχει μειωθεί και η θήκη φόρτισης προορίζεται να είναι ευρύτερη. Όσο για το κομμάτι που βάζουμε στα αυτιά, είναι πιο επιβλητικό τώρα.   

Τα νέα AirPods 3 κοινοποιούνται από την Gizmochina . Ο ιστότοπος διασφαλίζει ότι τις εικόνες τις έχει αποκτήσει από προμηθευτή. Οι εικόνες είναι σε κάθε περίπτωση αρκετά συνεπείς με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τους τελευταίους μήνες. Οι φήμες είχαν μιλήσει για ένα σχέδιο που μοιάζει με το AirPods Pro. Ωστόσο, τα νέα ακουστικά θα πρέπει να έχουν λιγότερες δυνατότητες. Η ενεργή μείωση θορύβου θα πρέπει να απουσιάζει, για παράδειγμα.


Υπενθυμίζουμε ότι
υπήρχαν ήδη φωτογραφίες από αυτό που παρουσιάζεται ως πραγματικό AirPods 3 και οι εικόνες της ημέρας ταιριάζουν και πάλι ως προς το σχεδιασμό.

Αυτές οι πολλές διαρροές υποδηλώνουν μια επικείμενη διαθεσιμότητα για τα ακουστικά. Μια πρόσφατη φήμη έδειξε ότι η Apple θα φιλοξενήσει μια κεντρική ομιλία για τις 23 Μαρτίου. Ο κατασκευαστής δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τίποτα, αλλά ένα συνέδριο αυτόν τον μήνα είναι αρκετά εύλογο. Αυτός είναι συνήθως ο μήνας που επιλέγει να παρουσιάσει τις πρώτες του καινοτομίες της χρονιάς. Τα αναμενόμενα προϊόντα είναι AirTags, νέα iPads, ένα νέο Apple TV και ακριβώς τα νέα AirPods.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !