Η δεύτερη έκδοση beta διατίθεται για iOS 14.5

Το προηγούμενο iOS 14.5 beta είδε το φως της ημέρας πριν από δύο εβδομάδες . Περιλάμβανε μερικές νέες λειτουργίες, όπως 217 νέα Emoji (συμπεριλαμβανομένων 200 υπαρχόντων συνδυασμών Emoji), νέα κινούμενα γραφικά στην εφαρμογή Μουσική και δυνατότητα κοινοποίησης των στίχων μουσικής με την Apple Music. Υπάρχει επίσης το μικρόφωνο που απενεργοποιείται αυτόματα σε iPad όταν το Smart Folio είναι κλειστό.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι νέο υπάρχει με αυτό το τρίτο beta και θα μάθουμε περισσότερα σύντομα. Θα πρέπει να σημειωθεί εν συντομία ότι η Apple κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τη νέα έκδοση beta του macOS και στη συνέχεια του iOS. Συνήθως γίνεται το αντίθετο.

Εάν το iPhone ή το iPad σας έχει διαμορφωθεί για λήψη beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κάνετε λήψη της τρίτης beta του iOS 14.5. Η δημόσια έκδοση beta δεν θα αργήσει πολύ (πιθανώς μια νύχτα ή αύριο).

Η τελική έκδοση του iOS 14.5 θα είναι διαθέσιμη στις αρχές της άνοιξης σύμφωνα με την Apple. Δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία. Το ίδιο ισχύει και για το macOS 11.3, watchOS 7.4 και tvOS 14.5.