Τι γίνεται αν η εφαρμογή της σύνδεσης με MagSafe κάνει ντεμπούτο στο iPhone;
Η Apple βρήκε την ιδέα ούτως ή άλλως, όπως δείχνει
αυτή η ευρεσιτεχνία . Ως υπενθύμιση, αυτός ο σύνδεσμος υπάρχει σε MacBooks για μερικά χρόνια τώρα και επιτρέπει την επαναφόρτιση. Λείπει τελευταία, αλλά αναμένεται να επιστρέψει φέτος με τα νέα MacBooks.  

Το iPhone θα μπορούσε να έχει μια εφαρμογή σύνδεσης MagSafe

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει ένα συνδετήρα MagSafe που έχει τρεις ακίδες και προορίζεται να είναι παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται σε παλαιότερα Mac. Η Apple έχει πολλές ιδέες, όπως μια στρογγυλή ατράκτου από τις άλλες. Αντιστρόφως, ένας από τους πείρους μπορεί να είναι πιο επίπεδος από τους άλλους. 



Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θα μπορούσε να υποδηλώνει την άφιξη του συνδέσμου MagSafe σε iPhone καποια μέρα, στη θέση της θύρας Lightning. Ή Apple δεν θα μπορούσε να προσφέρει ακομη μια θύρα για την φόρτιση με την ασύρματη φόρτιση. Οι φήμες έχουν δείξει μέχρι τώρα ότι κατευθυνόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση και όχι ένα νέο καλώδιο.

Σήμερα, ο όρος MagSafe δεν σημαίνει απαραίτητα αυτό που αντιπροσώπευε όταν η εφαρμογή σύνδεσης ήταν στα MacBooks. Η Apple έχει ενσωματώσει το MagSafe στο iPhone 12s με τη μορφή βάσης για την πιο ακριβή ασύρματη φόρτιση με αξεσουάρ.