Η Apple προσφέρει τώρα την πέμπτη beta (έκδοση 18E5186a) του iOS 14.5 σε iPhone και iPadOS 14.5 στο iPad.
Άφιξη
μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη .

Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι νέο υπάρχει σε αυτό το πέμπτο beta του iOS 14.5. Μπορεί να μην υπάρχουν και πολλά αφού η Apple κινείται σε εβδομαδιαία βάση με αυτήν τη νέα έκδοση και δείχνει πως  πλησιάζουμε στην τελική έκδοση. Η Apple έχει πει ήδη ότι όλοι θα μπορούν να το κατεβάσουν στις αρχές της άνοιξης, χωρίς να δώσουν καποια ημερομηνία. Έτσι μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει τα betas του προγραμματιστή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Θα εμφανιστεί η πέμπτη beta του iOS 14.5. Θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη αυτή τη στιγμή. Σημειώστε ότι το μέγεθος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή.

Επιπλέον, η Apple προσφέρει το πέμπτο beta (build 20E217a) του macOS 11.3, το πέμπτο beta (build 18T5190a) του watchOS 7.4 και το πέμπτο beta (build 18L5193a) του tvOS 14.5. Η Apple δεν λέει τίποτα ειδικότερα σχετικά με το τι νέο υπάρχει σε σχέση με το beta 4 που είδε το φως της ημέρας την περασμένη εβδομάδα. Θα πρέπει να περιμένουμε να επιστρέψουν οι προγραμματιστές στο θέμα. Όσον αφορά την τελική έκδοση, αυτό θα πρέπει επίσης να είναι διαθέσιμο σύντομα.