Μια νέα φωτογραφία του γυαλιού iPhone 13 επιβεβαιώνει ότι το smartphone θα έχει μικρότερη εγκοπή.
Οι φήμες
είχαν ήδη αναφέρει εδώ και καιρό αυτή τη μείωση μεγέθους .
Η φωτογραφία του γυαλιού στο iPhone 13 που δείχνει τη μικρότερη εγκοπή μοιράζεται μαζι μας το MacRumors , την οποία την απέκτησε από τον Έλληνα επισκευαστή iRepair!!! Μπορούμε να δούμε τρία μεγέθη: 5,4 ίντσες, 6,1 ίντσες και 6,7 ίντσες. Αυτό επιβεβαιώνει ότι η μείωση θα γίνει σε όλα τα μοντέλα. Είναι με επιτυχία ένας τρόπος επιβεβαίωσης ότι η Apple θα προσφέρει πράγματι ένα iPhone 13, παρά τις κακές πωλήσεις του iPhone 12 mini .

Αυτή η μείωση της εγκοπής θα είναι δυνατή χάρη στην ενοποίηση των στοιχείων που χρησιμοποιούνται για το Face ID. Η Apple θα αλλάξει επίσης τη θέση του ακουστικού. Αυτό δεν θα είναι πλέον μεταξύ των αισθητήρων, αλλά στην κορυφή του γυαλιού. Μπορούμε σχεδόν να μιλήσουμε για μια εγκοπή… στην εγκοπή.

Δεν θα υπάρχει πλέον εγκοπή το 2022;

Σε κάθε περίπτωση, το iPhone 13 θα μπορούσε να είναι το τελευταίο iPhone με μια εγκοπή. Πράγματι, ο Ming-Chi Kuo αποκάλυψε πρόσφατα ότι η Apple θα έπρεπε να βάλει μια τρύπα στην οθόνη για να τοποθετήσει τον μπροστινό αισθητήρα φωτογραφιών, ξεκινώντας από το 2022 με το iPhone 14. Αρκετά smartphone Android ήδη υιοθετούν αυτήν τη μορφή.

Όσον αφορά το iPhone 13, η μείωση του μεγέθους στο πάνω μέρος δεν πρέπει να είναι η μόνη καινοτομία. Η Apple θα πρέπει να προσφέρει μια οθόνη με 120Hz (τουλάχιστον σε μοντέλα Pro), το τσιπ A15, καλύτερες κάμερες και ίσως Touch ID κάτω από την οθόνη.