Ένα εργαλείο για τη βαθμονόμηση της μπαταρίας του iPhone 11 στο iOS 14.5

Εδώ είναι το μήνυμα που εμφανίζει η Apple με το iOS 14.5 για τη βαθμονόμηση της μπαταρίας του iPhone 11:

Το σύστημα μέτρησης της υγείας της μπαταρίας βαθμολογεί εκ νέου τη μέγιστη χωρητικότητα και τη βέλτιστη απόδοση. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μερικές εβδομάδες. Μάθετε περισσότερα.

Η Apple εξηγεί ότι η επαναβαθμονόμηση της μέγιστης χωρητικότητας και της βέλτιστης απόδοσης θα πραγματοποιηθεί με την πάροδο του χρόνου κατά τη διάρκεια των κανονικών κύκλων φόρτισης. Εάν η διαδικασία λειτουργεί, το μήνυμα επαναβαθμονόμησης θα εξαφανιστεί και το ποσοστό της μέγιστης χωρητικότητας θα ενημερωθεί. Επίσης, εάν εμφανιζόταν ένα προηγούμενο μήνυμα που δείχνει μια υποβαθμισμένη μπαταρία, θα εξαφανιστεί μετά την ενημέρωση στο iOS 14.5.


Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα κατά τη βαθμονόμηση της μπαταρίας του iPhone 11s με την ενημέρωση.
Σε αυτήν την περίπτωση, το μήνυμα θα είναι:

Η επαναβαθμονόμηση του συστήματος μέτρησης της υγείας της μπαταρίας απέτυχε. Ένας εξουσιοδοτημένος πάροχος υπηρεσιών της Apple μπορεί να αντικαταστήσει την μπαταρία δωρεάν για να επαναφέρει την μέγιστη χωρητικότητα και απόδοση. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές υπηρεσίας ...

Η Apple μας διαβεβαιώνει ότι αυτό το μήνυμα δεν υποδεικνύει πρόβλημα ασφαλείας. Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την μπαταρία σας. Ωστόσο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πιο εμφανή προβλήματα μπαταρίας και απόδοσης.