Το Opera Browser για iOS αποκτά νέο όνομα, σχεδιασμό και δυνατότητες

0


Το δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού του iOS το Opera Touch έλαβε μια σημαντική ενημέρωση σήμερα.
Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που φέρνει αυτή η νέα ενημέρωση στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι η αλλαγή ονόματος καθώς η εφαρμογή έχει μετονομαστεί ως "Opera" σκέτο. 

Η σημερινή κυκλοφορία δεν περιορίζεται μόνο στο rebranding, καθώς το Opera έχει επίσης λάβει ένα νέο και μινιμαλιστικό σχεδιασμό και ορισμένες νέες δυνατότητες που περιλαμβάνουν μια εμπειρία περιήγησης με το ένα χέρι που εκμεταλλεύεται ένα επεκτάσιμο μενού που παρέχει εύκολη πρόσβαση σε συντομεύσεις ιστού, κουμπιά επόμενης και προηγούμενης ιστοσελίδας αναζήτηση, νέα καρτέλα και άλλα.

Το πρόγραμμα περιήγησης Opera διαθέτει τώρα μια επίπεδη και μινιμαλιστική σχεδίαση που διαφέρει πολύ από το διαγώνιο μοτίβο φόντου και το σχέδιο σκιάς στις φυσαλίδες των προηγούμενων εκδόσεων.

Το Opera προσθέτει επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό εμπνευσμένο από τη συνέχεια που ονομάζεται Flow, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κλικ στο εικονίδιο Flow στην έκδοση επιτραπέζιου Opera. Όταν κάνουν κλικ σε αυτόν, εμφανίζεται ένας κωδικός QR, ο οποίος όταν σαρωθεί με μια συσκευή iOS θα επιτρέψει στους χρήστες να μοιράζονται συνδέσμους, σημειώσεις, εικόνες, αρχεία και πολλά άλλα χωρίς σύνδεση.

Για τους λάτρεις της κρυπτογράφησης, το πρόγραμμα περιήγησης Opera περιλαμβάνει επίσης ένα ενσωματωμένο πορτοφόλι Ethereum, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση εικονικού νομίσματος Ethereum.

Το νέο πρόγραμμα περιήγησης Opera είναι διαθέσιμο στο App Store για λήψη. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν σε iPhone και iPad.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !