Το Plex και η εφαρμογή Apple TV είναι ένα

Η ενσωμάτωση του Plex στην εφαρμογή Apple TV επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο σε ένα μέρος, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν. Είναι επίσης ένας τρόπος να έχετε προτάσεις και να συγχρονίζετε με την ενότητα "Τι να κάνετε" σε κάθε χρήστη. Αρκετές υπηρεσίες έχουν ήδη ενσωματωθεί στην εφαρμογή Apple TV, συμπεριλαμβανομένων των Disney + και Amazon Prime Video. Ωστόσο, λείπει κάτι μεγάλο και ειναι το Netflix.

Υπάρχει ένα "πρόβλημα" με αυτήν την ενσωμάτωση όπου η εφαρμογή Apple TV παραθέτει μόνο ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ που είναι προσβάσιμα δωρεάν στην υπηρεσία. Πράγματι, δεν υπάρχει τρόπος να βρείτε τα προγράμματα που είναι αποθηκευμένα στο NAS ή αλλού. Γιατί ? Εδώ μας λέει ένας υπάλληλος του Plex το γιατι:

Αυτή η λειτουργία θα λειτουργεί μόνο με τις δωρεάν ταινίες και σειρές κατά παραγγελία. Θα θέλαμε επίσης να ενσωματώσουμε προσωπικά μέσα, αλλά αυτό δεν είναι τεχνικά δυνατό για διάφορους λόγους. Για να γίνει αυτό, παρέχουμε στην Apple μια λίστα με το περιεχόμενο που διαθέτουμε για ροή. Όπως αναφέρεται στην πολιτική απορρήτου μας, δεν γνωρίζουμε ποιο περιεχόμενο έχουν οι χρήστες μας στις προσωπικές τους βιβλιοθήκες πολυμέσων.

 Μπορούμε τουλάχιστον να πούμε ότι το Plex σέβεται την πολιτική απορρήτου της.