Αυτό το νέο beta δεν φαίνεται να περιέχει συγκεκριμένες καινοτομίες. Η Apple απλώς διόρθωσε σφάλματα και βελτιωμένη συνολική απόδοση. Ωστόσο, η πρώτη έκδοση beta ήταν μια ευκαιρία να ανακαλύψετε την επιλογή που ξεκλειδώνει το iPhone εάν φοράτε μάσκα και ένα Apple Watch . Αυτό απαιτεί ένα iPhone με τουλάχιστον iOS 14.5 και ένα Apple Watch με ρολόι iOS 7.4.

Εάν το ρολόι σας έχει ρυθμιστεί για λήψη των δημόσιων beta, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone που είναι συνδεδεμένο στο ρολόι. Στη συνέχεια, πατήστε την καρτέλα My Watch και μεταβείτε στην επιλογή General> Software Update. Θα εμφανιστεί το τρίτο beta του watchOS 7.4 και θα ξεκινήσει η λήψη.

Εάν όχι, τοτε μπορείτε να εγγραφείτε στο δημόσιο πρόγραμμα beta της Apple. Μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com και μετά συνδεθείτε με το Apple ID σας. Εμφανίζονται ορισμένα βήματα που εξηγούν πώς να αποκτήσετε το προφίλ. Αυτό το προφίλ χρησιμοποιείται για την εναλλαγή του Apple Watch στο δημόσιο κανάλι beta.

Η τελική έκδοση του watchOS 7.4 αναμένεται να είναι διαθέσιμη στις αρχές της άνοιξης. Η Apple δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει μια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει μαζί με τα iOS 14.5, macOS 11.3 και tvOS 14.5.