Η πλατφόρμα του Tim Cook για την ισότητα

«Θεωρητικά, μία ασθένεια πρέπει να μας επηρεάζει όλους με τον ίδιο τρόπο. Στην πραγματικότητα, όμως, ισχύει το αντίθετο », γράφει ο Tim Cook. Μιλά για «διαρθρωτικές διακρίσεις» και «εμπόδια στην ευκαιρία» που λειτουργούν σε περιόδους κρίσης. Το αφεντικό της Apple πιστεύει ότι κάθε βάρος "βαρύνει περισσότερο εκείνους για τους οποίους η αληθινή δικαιοσύνη ήταν πάντα πιο μακριά" .

Ο Tim Cook προσθέτει ότι είναι συλλογική ευθύνη να διασφαλίσουμε ότι στο μέλλον όλα τα άτομα, οι κοινότητες, οι επιχειρήσεις και οι κυβερνήσεις κάνουν ό, τι μπορούν για να εξασφαλίσουν ένα ελπιδοφόρο μέλλον και βιώσιμο για όλους.

Η εκπαίδευση στο θέμα είναι ζωτικής σημασίας, είπε. "Η εκπαίδευση είναι ένας μεγάλος ισοσταθμιστής, αλλά δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά της χωρίς τα εργαλεία και στο σπίτι . " Ο ηγέτης εξηγεί ότι η Apple έθεσε στον εαυτό της την ερώτηση "Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε; » Όλο το χρόνο. Γι 'αυτό το λόγο η ομάδα έχει αναπτύξει διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες ως αποτέλεσμα, ιδίως για την τηλεργασία.

Ένα άλλο θέμα είναι η βοήθεια των 100 εκατομμυρίων δολαρίων της Apple για την δικαιοσύνη και συγκεκριμένα την φυλετική δικαιοσύνη . Μέρος των χρημάτων πηγαίνει σε παραδοσιακά πανεπιστήμια.

Ο Tim Cook ολοκληρώνει με αυτό το μήνυμα:

Το παλιό ρητό λέει ότι η καλύτερη στιγμή για να φυτέψετε ένα δέντρο ήταν πριν από 20 χρόνια, αλλά η δεύτερη καλύτερη στιγμή είναι σήμερα. Εάν αυτή η πανδημία μας έχει διδάξει κάτι, ελπίζω ότι κανένας από εμάς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μακρά ιστορία της αδικίας ως δικαιολογία για να μην δράσει. Οι ζωές μας σε αυτόν τον πλανήτη είναι πολύτιμες και φευγαλέες, και η μοίρα έχει το χάρισμα να μας υπενθυμίζει ότι η κοινωνία είναι τόσο ισχυρή όσο εκείνοι που, για πολύ καιρό, έχουν ξεχαστεί και υποτιμηθεί.