Το WebShade μετατρέπει τις ιστοσελίδες του iPhone σας σε σκοτεινή λειτουργία

0


Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η εγγενής λειτουργία Dark Mode της Apple για το iPhone και το iPad είναι μια δυνατότητα που αγαπούν πολλοί χρήστες της Apple.
Ωστόσο, ενώ πολλές από τις εφαρμογές είναι συμβατές με αυτήν τη λειτουργία, οι περισσότεροι θα συμφωνούσαν ότι οι περισσότερες ιστοσελίδες δεν είναι.   Ειδικά όταν, οι περισσότεροι χρήστες προτιμούν τη σκοτεινή λειτουργία στις πλατφόρμες του iOS και του  iPadOS και οι πολύ φωτεινές ιστοσελίδες κάνουν τα μάτια σας να νοιώθουν άβολα. Όμως, δεν θα σας ενοχλεί πια αυτό εάν έχετε jailbreak τη συσκευή σας. Το πιο πρόσφατο και δωρεάν tweak του προγραμματιστή του iOS 
WilsontheWolf που ονομάζεται WebShade εμφανίζει τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε σε σκοτεινή λειτουργία.

    Το WebShade είναι ένα εξαιρετικό tweak jailbreak για την εμφάνιση όλων των ιστοσελίδων που επισκέπτεστε σε σκοτεινή λειτουργία. Αυτό υποστηρίζει πολλά προγράμματα περιήγησης ιστού. Λειτουργεί επίσης καλά και με την εγγενή εφαρμογή του Safari και με το Google Chrome στο App Store.

    Η κύρια διαφορά αυτής της τροποποίησης είναι ότι το φόντο των ιστοσελίδων αλλάζει από απλό λευκό σε σκούρο γκρι. Γνωρίζετε ότι η ανάγνωση ιστοσελίδων είναι ευκολότερη για εσάς σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Και αν το έχετε ενεργοποιήσει, θα λειτουργεί καλά με την εγγενή σκοτεινή λειτουργία στο iPhone ή το iPad σας.

    Η ιδέα πίσω από το WebShade δεν είναι ιδιαίτερα νέα. Ορισμένοι προγραμματιστές όπως το Deluminator και το Nebula έχουν κυκλοφορήσει tweaks που παρέχουν παρόμοια λειτουργικότητα.

    Αν και αυτό είναι δωρεάν, αξίζει να σημειωθεί ότι το WebShade λειτουργεί απίστευτα καλά για τους περισσότερους ιστότοπους. 

    Πώς να κατεβάσετε το WebShade tweak;

    Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν το WebShade μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από  το αποθετήριο του WilsontheWolf μέσω του αγαπημένου τους διαχειριστή πακέτων. Αυτό  υποστηρίζει συσκευές Jailbroken στο iOS και iPadOS με 13 και 14. Επίσης, αυτό είναι ανοιχτού κώδικα στη σελίδα GitHub του προγραμματιστή.

    Εάν δεν χρησιμοποιείτε ήδη  το αποθετήριο του WilsontheWolf στις πηγές Cydia, μπορείτε να το προσθέσετε στο Διαχειριστή πακέτων με αυτήν τη διεύθυνση URL.

    https://wilsonthewolf.github.io/repo 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !