Ανεπίσημο Tweak (Orion) Έλληνας δημιουργός Γιάννης Ζαρογιάννης και υπόσχεται να κάνει πάταγο

0


Μετρημένοι στα δάχτυλα οι Έλληνες στον χώρο του jailbreak όσο αναφορά την δημιουργία κάποιου tweak.

Σίγουρα γνωρίζουμε οι περισσότεροι τον Λημναίο με τα ιδιαίτερα tweaks τα οποία έχει δημιουργήσει. Αρκετά δύσκολη η γλώσσα προγραμματισμού και θέλει χρόνο και μεράκι ώστε να κάτσει κάποιος να την μάθει διότι παίρνει αρκετό καιρό μέχρι να μπορέσει να φτιάξει κάτι δικό του.Παρακάτω θα δούμε ένα δικό μας παιδί που πραγματικά έχει δημιουργήσει ένα καταπληκτικό tweak με πάρα πολλές επιλογές οι οποίες υπάρχουν μέσα στο tweak και που μπορούν να διαμορφώσουν την συσκευη

Γιάννης Ζαρογιάννης το όνομα του και το tweak έχει το όνομα "orion" με συμβατότητα για το ios 13 εώς το ios 14.4.Το Tweak δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα αν και σε λίγο καιρό θα μπορείτε να το κατεβάσετε εφόσον η συσκευή σας εχει jailbreak στα ios που ανέφερα.Βέβαια εάν θέλει κάποιος μπορεί να το κατεβάσει απλά επειδή ο δημιουργός εξετάζει για τυχόν λάθη καλό είναι να περιμένουμε όταν θα είναι 100% έτοιμο.  

 Κάποιες φωτογραφίες που θα δούμε παρακάτω ίσως από τώρα θα μπορέσουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον δημιουργό. Για ότι νεότερο συν την επίσημη κυκλοφορία του, το site θα είναι εδώ για να σας ενημερώσει!  

Αν θέλετε και εσείς να συμμετέχετε στη παρέα του δημιουργού και να μαθαίνετε η να κουβεντιάζετε τις εξελίξεις επισκεφτείτε το σύνδεσμο εδώ.

Via:  @ʞɔɐH soI ʞǝǝɹ⅁




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !