Το Twitter δοκιμάζει ένα κουμπί Αναίρεση αποστολής που σας επιτρέπει να ανακαλέσετε τα απεσταλμένα Tweets

0


Πρόσφατα, το Twitter δοκιμάζει πολλές νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης μιας ζωντανής λειτουργίας βίντεο που ονομάζεται Spaces.
Εάν λείπει κάτι  στο Twitter, είναι το κουμπί αναίρεσης ή επεξεργασίας. Με άλλα λόγια, το Twitter δεν σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε ή να αναιρέσετε τα δημοσιευμένα Tweets. Το Twitter δοκιμάζει τελικά ένα κουμπί «Αναίρεση αποστολής» που θα σας επιτρέψει να ανακαλέσετε το Tweet που στείλατε πριν αρχίσει να προσελκύει την προσοχή. 

Η αναλυτής κοινωνικών μέσων, Jane Manchun Wong ανακάλυψε αυτό το χαρακτηριστικό. Δίνει πέντε δευτερόλεπτα στους χρήστες να ανακαλέσουν ένα Tweet που στάλθηκε. Πέρυσι το Twitter είχε πραγματοποιήσει μια έρευνα και το κουμπί «Αναίρεση αποστολής» κατέληξε στην κορυφαία λειτουργία. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter Jack Dorsey είχε υπαινιχθεί ότι το Twitter δοκιμάζει ένα μοντέλο συνδρομής. Ωστόσο, το κουμπί Αναίρεση αποστολής φαίνεται σαν μια δωρεάν δυνατότητα διαθέσιμη για όλες τις χρήσεις.

Το Twitter προσπαθεί σκληρά να δημιουργήσει πρόσθετες πηγές εσόδων. Πέρυσι, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter ρώτησε πώς θα νιώθουν οι χρήστες για ένα μοντέλο συνδρομής που προσφέρει λειτουργίες όπως "Αναίρεση αποστολής, ειδικά σήματα για προφίλ και σύνθετα αναλυτικά στοιχεία". Κατά πάσα πιθανότητα, μόνο ορισμένα χαρακτηριστικά μπορεί να το κάνουν, ενώ άλλα θα μπορούσαν να διαγραφούν.

Το Twitter παρουσίασε πρόσφατα την υποστήριξη για το Voice DM σε iOS στην Ινδία, την Ιαπωνία και τη Βραζιλία. Η εταιρεία λέει ότι τα φωνητικά μηνύματα δίνουν «στους ανθρώπους έναν νέο τρόπο να εκφραστούν και να τους βοηθήσουν να συνδεθούν μέσα από τις αποχρώσεις, το συναίσθημα και την ενσυναίσθηση που χτίζονται ακούγοντας τη φωνή κάποιου». Στην εκδήλωση της Ετήσιας Ημέρας , το Twitter ανακοίνωσε το Super Follow, μια υπηρεσία επί πληρωμή για αποκλειστικό περιεχόμενο και πρόσβαση στην κοινότητα με τιμή 4,99 $. Επιπλέον, ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ανακοίνωσε επίσης ένα χαρακτηριστικό Group. Άλλες λειτουργίες περιλάμβαναν Αυτόματο αποκλεισμό.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !