Τρόπος επίλυσης προβλημάτων του Unc0ver Jailbreak στο iOS 14 - iOS 14.3

0


Χάρη στη σκληρή δουλειά των @Pwn20wnd και Sam Binger, το πρώτο
jailbreak για  iOS 14 - iOS 14.3  για όλα τα iPhone και iPad, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 12 , iPhone 11 και παλαιότερα iPhone κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο.   Δεδομένου ότι αυτή είναι η πρώτη έκδοση του εργαλείου, υπάρχουν  ίσως πολλά μικρά σφάλματα. Υπάρχει λοιπόν μια ισχυρή πιθανότητα να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα ενώ προσπαθείτε να κάνετε jailbreak στο iPhone σας. Ακολουθεί παρακάτω ένας οδηγός για την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων του jailbreak Unc0ver στο iOS 14 - iOS 14.3.

Ο Pwn20wnd και η ομάδα του κυκλοφόρησαν το Unc0ver 6.0 jailbreak για iOS 14 - iOS 14.3 μέσα σε λίγες ημέρες από το εντοπισμό του. Δεδομένου ότι αυτή είναι η πρώτη έκδοση του εργαλείου, είναι βέβαιο ότι θα έχει κάποια προβλήματα που θα μπορούσαν να σας αποτρέψουν από το να κάνετε jailbreak το iPhone σας. Ακόμα, υπάρχουν μερικές συμβουλές και κόλπα που πρέπει πάντα να ακολουθείτε κατά το jailbreak του iPhone σας για να διασφαλίσετε ότι η όλη διαδικασία θα πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα. Δείτε τις λύσεις για να διορθώσετε μερικά από τα κοινά ζητήματα στο jailbreak iOS 14 - iOS 14.3 Unc0ver παρακάτω.

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης

Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το Unc0ver για πρώτη φορά στο jailbreak του iPhone σας, συνιστάται να διαγράψετε πρώτα όλα τα αρχεία OTA του συστήματος πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε θέσει το iPhone σας σε λειτουργία αεροπλάνου και απενεργοποιήστε το Bluetooth. Κάτι τέτοιο αυξάνει δραματικά τις πιθανότητες να μπορέσει το Unc0ver να κάνει jailbreak το iPhone σας στην πρώτη προσπάθεια με επιτυχία.

Μην χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε υπηρεσία υπογραφής

Μην χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία υπογραφής τρίτου μέρους για να υπογράψετε το Unc0ver IPA και, στη συνέχεια, να το χρησιμοποιήστε για να κάνετε jailbreak στο iPhone σας. Όπως ανέφεραν πολλοί, κάτι τέτοιο αυξάνει τις πιθανότητες αποτυχίας του Unc0ver να κάνει jailbreak στο iPhone σας με επιτυχία. Συνιστάται ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιείτε το AltStore για να φορτώσετε παράλληλα το Unc0ver v6.0 IPA στο iPhone σας και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε jailbreak στη συσκευή σας.

Unc0ver Jailbreak

Unc0ver Crashing στο "Disable Sandbox"

Οι περισσότεροι χρήστες iPhone έχουν αναφέρει ένα διαδεδομένο πρόβλημα, ενώ προσπαθούν να κάνουν jailbreak στη συσκευή τους, όπου το Unc0ver αποτυγχάνει στο βήμα 9/30 με το σφάλμα "Απενεργοποίηση Sandbox". Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας βρίσκεται σε λειτουργία αεροπλάνου και ότι έχετε χρησιμοποιήσει μόνο το AltStore για να φορτώσετε το IPA στο iPhone σας.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε το iPhone σας και, στη συνέχεια, να επαναλάβετε τη διαδικασία για να δείτε εάν λειτουργεί ή όχι.

Αποτυχία διαδικασίας Unc0ver Jailbreak

Η εφαρμογή Unc0ver ενδέχεται να αποτύχει να κάνει jailbreak στη συσκευή σας και η εφαρμογή μπορεί να παρουσιάσει σφάλμα ή να έχει κολλήσει. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να κλείσετε την εφαρμογή του Unc0ver, να εκκαθαρίσετε όλη την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής, να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας, να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Airplane και, στη συνέχεια, να προσπαθήσετε να κάνετε jailbreak τη συσκευή σας ξανά.

Μια άλλη μέθοδος που φαίνεται να έχει λειτουργήσει για πολλούς χρήστες στην  κοινότητα / r / jailbreak μπορεί να βρεθεί παρακάτω:

  • Ενεργοποιήστε τη συσκευή
  • Σκοτώστε όλες τις εφαρμογές του παρασκηνίου
  • Ενεργοποίηση λειτουργίας πτήσης
  • Ανοίξτε το uncover
  • Ανοίξτε τις ρυθμίσεις, μετακινηθείτε προς τα κάτω
  • Πηγαίνετε δείτε (ανανέωση) widget
  • Επιστροφή στην αρχική οθόνη
  • Σκοτώστε την εφαρμογή
  • Ανοίξτε την εφαρμογή uncover, μεταβείτε στις ρυθμίσεις, επιλέξτε Auto-Respring
  • Μεταβείτε στην κύρια οθόνη του Uncover
  • Καταμέτρηση έως 5-10 (επαναφόρτιση CPU)
  • Πατήστε Jailbreak

Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα μερικές φορές, αλλά τελικά θα λειτουργήσουν.

Δεν είναι προσβάσιμο το Cydia

Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Cydia στο iPhone που έχετε σπαστεί, ανοίξτε την εφαρμογή του Unc0ver στο iPhone / iPad σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και επιλέξτε επανεγκατάσταση του Cydia και στη συνέχεια επαναφέρετε τις επιλογές προσωρινής αποθήκευσης του Cydia

Το Apple ID δεν γίνεται αποδεκτό

Εάν δεν μπορείτε να προσθέσετε το Apple ID σας στο AltStore ή εάν προκαλεί σφάλμα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό Apple ID. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα νέο για αυτό το σκοπό.

Δεν παίρνει την επιλογή «Άνοιγμα με…» για το AltStore

Εάν δεν έχετε την επιλογή να ανοίξετε το Unc0ver IPA στο μενού "Άνοιγμα .." του υπολογιστή σας, μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο του Unc0ver και να πατήσετε το κουμπί λήψης στο iPhone σας. Αυτό θα σας ζητήσει αυτόματα να ανοίξετε την εφαρμογή με το AltStore.  

 Τέλος αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα ενώ προσπαθείτε να κάνετε jailbreak το iPhone σας με το iOS 14 - iOS 14.3 επικοινωνήστε με τα παιδιά του μπλοκ στο τσατ που ειναι διαθέσιμο.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !