Το WhatsApp
έχει ενημερωθεί στην έκδοση 2.21.50 με το τέλος της υποστήριξης για το iOS 9 και επομένως το iPhone 4S. Όσοι διαθέτουν αυτό το μοντέλο iPhone δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, καθώς απαιτεί πλέον iOS 10.  

Το iPhone 4S δεν μπορεί να αναβαθμιστεί σε iOS 10 (η τελευταία ενημέρωσή του είναι iOS 9.3.6), εξ ου και ο αποκλεισμός με το WhatsApp.

Ως υπενθύμιση, η Apple κυκλοφόρησε το iPhone 4S για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2011. Το smartphone θα είναι 10 ετών σε λίγους μήνες. Μπορούμε να φανταστούμε ότι λίγοι άνθρωποι έχουν ακόμα αυτό το μοντέλο σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, είναι το τέλος της χρήσης του WhatsApp για αυτήν. Η μόνη λύση τους για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή είναι η υποβάθμιση στο iPhone, δεδομένου ότι υποστηρίζει το iOS 10.

Φαίνεται ότι η εγκατάλειψη του iOS 9 και επομένως το iPhone 4S είναι η μόνη αξιοσημείωτη αλλαγή με την ενημέρωση WhatsApp 2.21.50. Το φύλλο στο App Store δείχνει μερικές νέες δυνατότητες, αλλά ήταν ήδη εκεί και από πριν. Το WhatsApp απλώς αντιγράφει / επικολλά τις ίδιες αλλαγές μεταξύ κάθε νέας έκδοσης.