Το Gravitation Tweak φέρνει το Gravity Effect στην αρχική οθόνη του iphone

0


Οι Jailbreakers χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν μια διασκέδαση που θα εντυπωσιάσει στη συσκευή σας τους άλλους, καθώς και πολύτιμες προσαρμογές στις προτιμήσεις τους.  
Πριν από πολύ καιρό, μπορεί να θυμάστε την βαρύτητα των εικονιδίων που επέτρεψε στους χρήστες του iPhone να προσθέσουν ένα διασκεδαστικό  αποτέλεσμα στην αρχική τους οθόνη. Το Gravitation Tweak του iOS 14, το τελευταίο tweak ενημέρωσης, φέρνει ένα διασκεδαστικό βαποτέλεσμα στα εικονίδια της αρχικής οθόνης, επιτρέποντάς τους να κινούνται ελεύθερα στην οθόνη καθώς η συσκευή κινείται φυσικά. Οι αισθητήρες κίνησης βοηθούν αυτά τα εικονίδια μιας εφαρμογής στη συσκευή που φαίνεται να επηρεάζετε πραγματικά με τη βαρύτητα της Γης. 

Χωρίς τη βοήθεια του Activator Tweak, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακινήσετε το iPhone σας μόνο για να ενεργοποιήσετε τη βαρύτητα, έτσι ώστε κάποιος να μπορεί να ρίξει όλα τα εικονίδια της αρχικής οθόνης του στην οθόνη. Θα ήταν καλύτερο αν ανακινήσατε και πάλι το iPhone για να απενεργοποιήσετε το τσίμπημα. Το Gravitation tweak iOS 14 ενεργοποιείται χρησιμοποιώντας μια κίνηση με κούνημα. 

Ρύθμιση βαρύτητας

Όπως και στο παραπάνω παράδειγμα οθόνης, μπορείτε να δείτε πώς πέφτουν όλα τα εικονίδια όταν κρατάμε τη συσκευή μας υπό ελαφρά γωνία στο χέρι μας.

Ο προγραμματιστής του iOS,  Kritanta , κυκλοφόρησε αυτό το Gravitation jailbreak tweak δωρεάν. Επιπλέον, το tweak είναι ανοιχτού κώδικα και λειτουργεί καλά με το iOS 14.

Μόλις εγκατασταθεί, το tweak βάζει ένα νέο παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Έτσι, σας επιτρέπει να διαμορφώσετε μερικές επιλογές. 

Ρυθμίσεις ρύθμισης βαρύτητας
Επιλογές ρύθμισης βαρύτητας

  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το Gravitation tweak
  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το "Finger Gravity".

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, το "Finger Gravity" εμποδίζει την κύλιση των σελίδων, εφόσον τα εικονίδια της εφαρμογής στην Αρχική οθόνη δεν αφαιρούνται από τις αρχικές τους τοποθεσίες.

Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν το Gravitation tweak iOS 14 μπορούν να το  κατεβάσουν δωρεάν από το αποθετήριο του krit .





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !