Ένα μη κυκλοφορημένο Apple Silicon iMac απο διαρροή σε Xcode

0


Η Apple
διέκοψε το iMac Pro με βάση τα Intel chips την  περασμένη εβδομάδα και τώρα ένας προγραμματιστής ανακάλυψε την ύπαρξη ενός νέου iMac που βασίζεται σε ARM σε ένα αρχείο καταγραφής σφαλμάτων του Xcode. 

Πρώτα εντοπίστηκε από τον προγραμματιστή Dennis Oberhoff, η αναφορά σφαλμάτων της εφαρμογής macOS του DraftCloud έδειξε ότι η εφαρμογή του εκτελούσε ένα iMac με έναν επεξεργαστή ARM. Η Apple, προς το παρόν, δεν πωλεί ένα iMac που τροφοδοτείται από chipset ARM, το οποίο υποδηλώνει ότι η εφαρμογή εκτελούσε ένα μη κυκλοφορούμενο iMac με έναν επεξεργαστή Apple Silicon.

Αργότερα επιβεβαιώθηκε από το 9to5Mac ότι η εφαρμογή έπεσε σε μια συσκευή με αρχιτεκτονική ARM64 και η «οικογένεια των συσκευών» της ήταν το iMac. Η Apple, γενικά, καθαρίζει την αναφορά σφαλμάτων πριν την στείλει στον προγραμματιστή, οπότε δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με διαρροές συσκευών που δεν έχουν κυκλοφορήσει. Καμία σημαντική πληροφορία, εκτός από την επιβεβαίωση της ύπαρξης ενός ARM iMac, δεν έχει αποκαλυφθεί μέσω των αρχείων καταγραφής σφαλμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple εργάζεται σε ένα επανασχεδιασμένο iMac εδώ και αρκετό καιρό. Τον Φεβρουάριο, ο Mark Gurman ανέφερε ότι θα πραγματοποιήσουμε μια σημαντική αναθεώρηση του iMac το 2021 . Περιέγραψε τον επανασχεδιασμό ως «μία από τις μεγαλύτερες οπτικές ενημερώσεις σε οποιοδήποτε προϊόν της Apple φέτος». 

Τα νέα iMacs αναμένεται να διαθέτουν σχεδιασμό παρόμοιο με το Apple Pro XDR, με επίπεδη πλάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οθόνη θα έχει επανασχεδιασμό εμπνευσμένο από το iPad Pro με στρογγυλεμένες άκρες. Ο νέος υπολογιστής αναμένεται επίσης να είναι διαθέσιμος σε νέα χρώματα, όπως διαστημικό γκρι, ασημί, ροζ χρυσό, πράσινο και γαλάζιο. Και ναι, το νέο iMac αναμένεται επίσης να διαθέτει μια πιο ισχυρή έκδοση του τσιπ M1 της Apple.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πότε η Apple θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τα νέα iMac που βασίζονται σε ARM. Το προϊόν αναφέρθηκε να κυκλοφορήσει παράλληλα με τα φημολογούμενα AirTags αργότερα αυτόν τον μήνα, αλλά φαίνεται ότι η εκδήλωση της Apple έχει αναβληθεί για τον μήνα Απρίλιο. Θα δούμε τα iMac επόμενης γενιάς σε μια εκδήλωση τον επόμενο μήνα; Μόνο ο χρόνος είναι να πει.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !