Νέα φίλτρα για βελτίωση της αναζήτησης στο App Store

Αναζητώντας για παράδειγμα τη λέξη "Φωτογραφίες", το App Store προσφέρει φίλτρα "κολάζ", "κορμός", "πρόγραμμα επεξεργασίας", "εκτύπωση", "αποθήκευση" και πολλά άλλα. Πατώντας ένα ή περισσότερα από αυτά, εμφανίζονται λιγότερα αποτελέσματα. Αλλά ταυτόχρονα, αυτά που εμφανίζονται είναι αυτά που θέλει ο χρήστης. Ξέρει ότι ό, τι βλέπει στην οθόνη θα ικανοποιήσει πραγματικά τις ανάγκες του.

Φαίνεται ότι αυτή η καινοτομία είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε μερικούς χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Apple δεν φαίνεται να έχει αναπτύξει αυτή τη δυνατότητα διεθνώς. Επίσης, οι περισσότεροι Αμερικανοί χρήστες που έχουν αυτήν την καινοτομία έχουν το iPhone με την έκδοση beta του iOS 14.5. Μπορούμε λοιπόν να φανταστούμε ότι όλοι οι χρήστες στον κόσμο θα έχουν αυτήν την καινοτομία όταν το iOS 14.5 θα είναι διαθέσιμο στην τελική έκδοση σε λίγες εβδομάδες .

Το iOS 14.5 είχε το πρώτο του beta στις αρχές Φεβρουαρίου.ρισκόμαστε τώρα στο έβδομο beta . Αυτό είναι πολύ για μια ενδιάμεση έκδοση. Πλησιάζουμε σχεδόν στο ρυθμό των σημαντικών ενημερώσεων (iOS 13, iOS 14 κ.λπ.).