Δοκιμάστε την εμπειρία Android ενός Samsung Galaxy στο iPhone σας

Ο χειρισμός για να δοκιμάσετε την εμπειρία Galaxy στο Android από ένα iPhone είναι απλός. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στο itest.nz από το Safari, αγγίξτε το εικονίδιο κοινής χρήσης στο κάτω μέρος της οθόνης (αυτό με το πάνω βέλος) και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Στην αρχική οθόνη". Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή ιστού που εμφανίστηκε στην αρχική οθόνη του iPhone σας και μπορείτε να δοκιμάσετε την εμπειρία.  


Πρέπει να αναγνωριστεί ότι αυτό το τεχνικό demo έχει σχεδιαστεί αρκετά καλά. Αισθάνεστε πραγματικά ότι έχετε ένα smartphone Samsung Galaxy στα χέρια σας και το απίστευτο ειναι πως μπορειτε μέχρι και θέματα να αλλάξετε για την εμφάνιση του! Υπάρχουν μερικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων τηλεφώνων, μηνυμάτων, κάμερας, ρυθμίσεων, Galaxy Store, Gallery, Galaxy Wearable και Galaxy Themes. Είναι δυνατόν να δοκιμάσετε καθένα από αυτά. Λαμβάνουμε ακόμη και κλήσεις και κείμενα (που είναι ψευδείς, φυσικά).


Εάν αναρωτιέστε πώς θα μπορούσε να είναι η εμπειρία ενός smartphone της με ενα Samsung Galaxy από το iPhone σας, τώρα το γνωρίζετε.
Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε αν αυτή η εφαρμογή ιστού θα ωθήσει μερικούς ανθρώπους να αλλάξουν από την Apple στη Samsung κατά την αγορά του μελλοντικού smartphone τους...