Τώρα μπορείτε να αναβαθμίζετε αυτόματα το Taurine με το νέο εργαλείο του CoolStar το Jailbreak Updater

0


Ο CoolStar κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο που θα επιτρέπει στους χρήστες των iPhone και iPad που έχουν σπάσει τη συσκευή τους χρησιμοποιώντας το Taurine jailbreak να ενημερώσουν στην τελευταία έκδοση του εργαλείου χρησιμοποιώντας το Terminal απευθείας στη συσκευή τους.
Το πακέτο Jailbreak Updater είναι διαθέσιμο στο αποθετήριο Odyssey.

Χωρίς το πακέτο, κάποιος πρέπει να συνδέσει το jailbroken iPhone ή το iPad που εκτελεί iOS 14 - iOS 14.3 σε έναν υπολογιστή, για να εγκαταστήσει το πιο πρόσφατο IPA του Taurine jailbreak και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή στη συσκευή του για να την κάνει ξανα-jailbreak. Το πακέτο Jailbreak Updater απλοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία και επιτρέπει σε κάποιον να ενημερώσει την τελευταία έκδοση του Taurine jailbreak μέσω της εφαρμογής του Terminal.

Με το πακέτο εγκατεστημένο, απλά πρέπει να εκτελέσετε την εντολή "jbupdate" στο Terminal στο iPhone ή το iPad σας ως root. Αυτό θα ενημερώσει και θα κάνει επανεκκίνηση της συσκευής του χρήστη στην τελευταία έκδοση του Taurine. Ωστόσο, η εφαρμογή Taurine που είναι εγκατεστημένη στο iPhone σας θα παραμείνει ανέγγιχτη από αυτήν τη διαδικασία και συνιστάται να ενημερώσετε το IPA, έτσι ώστε αν κάνετε ξανά jailbreak το iPhone σας με την εφαρμογή, το Taurine δεν θα υποβαθμίζεται σε παλαιότερη έκδοση.

Προς το παρόν, ο CoolStar λέει ότι η λειτουργία προορίζεται για χρήστες δοκιμών, αλλά θα κυκλοφορήσει και το πακέτο στην εφαρμογή Configurator στο εγγύς μέλλον. Το εργαλείο θα λειτουργήσει ακόμη και σε συσκευές iOS 13 - iOS 13.5 που έχουν γίνει  jailbreak χρησιμοποιώντας το Odyssey.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !