Η Apple κυκλοφορεί το iMac με τσιπ M1, νέο σχεδιασμό και 7 χρώματα

0

Η Apple ανακοίνωσε το νέο iMac με όλα τα νέα σχέδια και χρώματα. Όπως αναμενόταν, το νέο iMac τροφοδοτείται με το M1 Chip της Apple. Το νέο iMac είναι λεπτό σε πάχος μόλις 11,5 mm και διαθέτει πολύ μικρότερα στεφάνια από πριν, αν και η κάτω βάση εξακολουθεί να υπάρχει. 

Η Apple κυκλοφόρησε το νέο iMac σε πολλά χρώματα με 7 επιλογές χρωμάτων. Το μπροστινό μέρος του iMac αποτελείται από ένα μόνο φύλλο γυαλιού που καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια.

Χάρη στο τσιπ M1, η Apple μπόρεσε να κάνει το νέο iMac εξαιρετικά λεπτό. Η εταιρεία μπόρεσε να το κάνει αυτό αντικαθιστώντας το ογκώδες σύστημα ψύξης με 2 ανεμιστήρες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μείωση του θορύβου κατά 50% στον όγκο ψύξης.

Το iMac είναι 85% ταχύτερο από τα προηγούμενα μοντέλα iMac. Προσφέρει επίσης έως και 2 φορές ταχύτερη GPU και έως και 3x ταχύτερη μηχανική εκμάθηση.

Το νέο iMac διαθέτει έως και 4 θύρες USB-C με 2 θύρες thunderbolt. Ο νέος σύνδεσμος τροφοδοσίας συνδέεται μαγνητικά και διαθέτει  επίσης ενσωματωμένη θύρα Ethernet.

Το iMac διαθέτει οθόνη Retina  24 ιντσών με μεγάλη γκάμα χρωμάτων P3 και πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα. Το iMac διαθέτει επίσης λειτουργία True Tone και επίστρωση για καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης.

Στο μπροστινό μέρος οι χρήστες έχουν κάμερα 1080p FaceTime HD, η οποία σύμφωνα με την Apple είναι η καλύτερη που έχει τοποθετήσει ποτέ η εταιρεία στο iMac. Η κάμερα FaceTime HD στο iMac διαθέτει μεγαλύτερο αισθητήρα για καλύτερη απόδοση χαμηλού φωτισμού. Χάρη στο τσιπ M1, το νέο iMac προσφέρει καλύτερη ποιότητα βίντεο. Αυτό επιτρέπει καλύτερη έκθεση στον ήχο, ανίχνευση προσώπου, μείωση θορύβου, χαρτογράφηση τοπικών τόνων και πολλά άλλα.

Το iMac διαθέτει ηχοσύστημα 6 ηχείων με κάθε πλευρά να διαθέτει 2 ζεύγη δύναμης «ακύρωσης γούφερ» και μικρόφωνο ποιότητας στούντιο. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να απολαύσουν χωρικό ήχο στο iMac τους για καλύτερη εμπειρία παρακολούθησης ταινιών.

Άλλα αξεσουάρ όπως το Magic Trackpad και το Magic Mouse διαθέτουν επίσης ταιριαστά χρώματα αλουμινίου για την υποστήριξη.

Το iMac έρχεται με 3 τύπους πληκτρολογίων Magic με τον πρώτο τύπο να διαθέτει ειδικά πλήκτρα για Emoji, Μην ενοχλείτε κ.λπ. Ο δεύτερος τύπος πληκτρολογίου διαθέτει Touch ID, το οποίο σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε το iMac, να κάνετε αγορές και να συνδεθείτε σε ιστότοπους.

Το iMac με τσιπ M1 ξεκινά από 1299 $ δολαρια με τις βασικές δυνατότητες. Η αναβαθμισμένη έκδοση που κοστίζει $ 1499 και δίνει στους χρήστες CPU 8 πυρήνων, GPU 8 πυρήνων, ενοποιημένη μνήμη 8 GB, SSD 256 GB, δύο θύρες Thunderbolt, δύο θύρες USB-3, Magic Keyboard με Touch ID και θύρα Ethernet .

Το ολοκαίνουργιο iMac θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία στις 30 Απριλίου και η αποστολή ξεκινά το δεύτερο μισό του Μαΐου 2021.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !