Η Apple λανσάρει το AirTag για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε φυσικά αντικείμενα με το Find My App

0

Η Apple ανακοίνωσε τη νέα συσκευή AirTag. Το νέο tracker στοιχείων ενσωματώνεται στην εφαρμογή Find My της Apple και επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν αντικείμενα στα οποία είναι συνδεδεμένοι. Το AirTag είναι κυκλικό και μικρό.   Μπορεί να συνδεθεί με μικρά και μεγάλα αντικείμενα όπως κλειδιά, σακίδια, τσάντες, αποσκευές και άλλα. Η Apple προσφέρει επίσης αξεσουάρ AirTag πρώτου μέρους όπως μπρελόκ που το καθιστούν εύκολο να το συνδέσετε σε αντικείμενα.

Οι AirTags εκμεταλλεύονται το chip U1 της Apple, το οποίο βρίσκεται στο iPhone 11 ή μεταγενέστερο. Με την τεχνολογία Precision Finding της AirTag να εκμεταλλεύεται το τσιπ U1 του iPhone, οι χρήστες αποκτούν ακριβή απόσταση από το αντικείμενο που αναζητούν. Μπορούν επίσης να αναπαράγουν ήχους στο ενσωματωμένο ηχείο του AirTag για να μάθουν τη θέση του και να εντοπίσουν το αντικείμενο που αναζητούν πιο εύκολα.

Το AirTag αποτελείται από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι και είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη με προστασία IP67. Τα AirTags είναι προσαρμόσιμα και επιτρέπουν στους χρήστες να προσθέσουν Emoji της επιλογής τους για να τους δώσουν μια προσωπική πινελιά.

Η σύζευξη ενός AirTag με το iPhone είναι πολύ εύκολη. Απλώς φέρετέ το πιο κοντά στη συσκευή σας στο iOS και θα εμφανιστεί ένα ζεύγος  όπως το αναδυόμενο AirPods παράθυρο, επιτρέποντάς σας να συνδυάσετε εύκολα τη συσκευή σας.

Το AirTags κοστίζει 29 $ δολαρια  το καθένα, ενώ η Apple προσφέρει επίσης έκπτωση 4 πακέτων AirTags, το οποίο κοστίζουν 99 $ δολαρια. Το AirTag θα είναι διαθέσιμο για αγορά στις 30 Απριλίου.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !